Mennyi az a legkisebb fizetés, amiért elvállalnál akár csak egy sima irodai munkát vagy bármit?
jelenleg 79 ezret keresek, szükségem lenne jobb állásra ettől a minimálbértől.. :(
hol próbálkozhatnék?
bankok? hivatalok? vállalkozások? rengeteg helyre küldtem már önéletrajzot
Jelenlegi helyzetben 450 nettó alatti ajánlatért nem váltanék, de nagyon nem mindegy a helyzet.
Gondolom érettségivel vagy nem releváns diplomával, nem túl erős nyelvtudással keresel. Ebben az esetben nem rossz opció a banki ügyintézés, ha amúgy a numerikus készségeid jók, illetve nagyon fontold meg a nyelvtudás fejlesztését, abban óriási a potenciál.
helyzettől függ, én jelenleg 600.000 bruttó / hó + cafeteria+utazási költségégtérítés alatt nemhogy nem váltanék, de interjúra sem megyek el
most nyugis állásom van, tűrhető főnököm, lehetőség tanulásra és előrelépési lehetőség
amikor az autóipari válság volt, elmentem minimálbérért is operátornak
7., 8. válaszoló
hol dolgoztok ti? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!