Bérigény? Mennyi fizetésre számíthatok?
szakmai asszisztens munkakör
feladatok: vevőkkel, beszállítókkal való kapcsolattartás,beszerzéssel kapcsolatos ajánlatkérések, megrendelések kiadása,vállalatirányítási rendszer és az ISO-val kapcsolatos dokumentumok kezelése,kapcsolattartás a könyveléssel,szükségszerű bejelentések elvégzése(egyszerűsített foglalkoztatás, EKÁER)munkavállalók személyi anyagának kezelése,cégvezetés munkájának támogatása,
elvárások: felsőfokú végzettség,
angol nyelv kommunikációs szintű ismerete (írásban, szóban),10 ujjas gépírástudás, számítógépes ismeretek,
megbízható, önálló munkavégzés,jó kommunikációs és szervező készség,
előny:angol üzleti nyelv ismerete írásban, szóban,
beszerzés területén szerzett tapasztalat, műszaki/kereskedelmi felsőfokú végzettség.
Mind az elvárásoknak, mind az előnyöknek eleget teszek.Vidéki megyeszékhely, magyar tulajdonú termelő cég, foglalkoztatottak száma: 31 fő.
"az én levelemben is szerepelt, hogy milyen jó csapatjátékos vagyok, pedig utálok csapatban dolgozni, csak a multinak ez kell. erőltetik nagyon, csapat így, csapat úgy, de azok nem csapatok 99%-ban, hanem csoportok."
hehe, mintha csak én írtam volna... az is undorító hogy nem elkülönülő kis fakkokban vannak az emberek hanem egy nagy egybenyitott térben, hogy terelje már el 100 másik dolog az ember figyelmét
nem tudom már, hanyas válaszolónak:
ezekben a pozíciókban valóban nem dolgoztam, de egy több ezer munkavállalót foglalkoztató nagy német multinál vagyok évek óta.
nálunk konkrétan ilyen munkakör nincs, de vannak beszerzők, csak máshogy nevezik őket. semmi, de semmi olyan nincs egy ekkra óriásvállalatnál, amiről írtál, hogy bárki bármit módosíthatna az áron, mert ügyes. annyi kézen megy keresztül a rendelés, programok segítségével, hogy erre lehetőség lenne.
és elárulom neked, a beszerzőink nettó 200-nál többet nemigen visznek haza.
a vezetőiknek 3-assal kezdődik a fizetése, így kicsit ostobán hangzik, hogy te mennyire értesz hozzá, én meg mennyire nem vagyok képben.
a cég több milliárdos forgalmat bonyolít le, talán már sejted is, melyikről van szó. ezt megint csak azért írom, mert megemlítetted, hogy nem is sejtem, hogy megy ez nagy forgalmú cégeknél. hát így. egy ilyen kis semmi munkakör sehol sem ér annyit, és ha tetszik, ha nem, kettőnk közül nem én vagyok az, aki nincs képben.
anyám... bruttó 800 ezer... a legtöbb helyen még a vezetők sem kapnak ennyit!
egy 30 fős kkv-ról meg nem feltételezünk milliárdos forgalmat, szóval nagyon, de nagyon el vagy tévedve, erre a kuszaságra, amit itt összehordtál, nem kéne ennyire nagyképűnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!