Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek az életemben?

Mihez kezdjek az életemben?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nem tudom. Terveim elképzeléseim vannak,de egyszerűen nem fogok bele soha!

Belülről gyengének meg lelkileg rosszul érzem magam,rossz ez így.

Vendéglátást tanultam,de konyhai kisegítőnek vettek fel. 16 órás munkaidőszak és ott az első és utolsó munka nap volt az. Amikor éjfélig van nyitva és nem akarnak haza menni a jampik és tudom,hogy 6 kor keltem aznap..

Jelenleg egy automatikai cégnél dolgozom,ajánlgatták,hogy menjek oda,de nem akartam,végül jelentkeztem,igazából nem bántam meg lelkileg is jól érzem magam. Ami nekem bagyon fontos.

Viszont rettentő unalmas már,főleg nyáron esténként,amikor arra gondolok,hogy milsen jó lenne pesten valamelyik bár teraszán ülni iszogatni,zenét hallgatni..

Aztán arra gondolok,hogy jó lenne egy ilyen helyen dolgozni,minden este buli van,olykor meg örülök a nyugodt munkahelynek. Aztán elgondolkodom,hogy milyen jó lenne mérnök lenni, tényleg rendes mnka nem valami szereldei munkás.

Ha mondjuk megtanulok mixerkedni tudok 2idwgen nyelvet,meg mondjuk formás testem van,mennyi az esély,hogy felvesznek egy elegánsabb helyre dolgozni? Pl Symbol, Bad Girlz vagy hasonlók.

Egy pultosnak ott miből áll egy hete,hogy van a munka rendje? Én is pultost tanultam egyébként, ott tudtam érvénysülni ahol gyakorlaton voltam, egy cukrászdában.

2016. okt. 15. 17:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!