Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Providentnél egy területi...

Providentnél egy területi képviselő mennyit keres?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy van-e alap fizetés vagy jutalékos rendszer van?
2016. okt. 13. 06:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva, egy kedves barátom csinálta, bevállalta a saját kisvárosát, másodállásként.

Úgy volt vele, hogy ha a hitele törlsztőjét összeszedi így, akkor már jó.

Kb 60 ezret gondolt.

Ő busszal járt dolgozni a mi kisvárosunkból a megyeszékhelyre. Jóformán minden napjából szánt rá valamennyit, hétvégén meg majdnem egész napokat, mivel nálunk nincs helyi közlekedés.

Hétköznap délutánonként leszállt 3 megállóval korábban, ez több km a saját házától, és gyalog indult haza, útbaejtve az adósokat. Sokan ajtót sem nyitottak, sokan meg persze nem tudtak fizetni. Hétvégén újabb körök, persze a lényeg ugyanez.

Amit tudott, megtette. MAjd megérkezett az első hónap után a pénze:

14 ezer ft-ot kapott a majd' minden napos caplatásért!

Persze hivatalosan nem kell minden nap menned, de ha nem találsz otthon valakit, akkor úgyis vissza kell menned, meg egy csomóan ígérgetnek, hogy "gyere kedden, akkor lesz pénzem!", és hát mindenki másik napot ad meg.

Szóval megkapta a 14 ezrét, nevetett rajta egyet, és azzal a lendülettel ott is hagyta az egészet.

2016. okt. 13. 11:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem! Nagyon komoly! Én azért gondoltam erre csak mert 2 gyerekem van és a kisebbikért mindig menni kell az iskola elé mert egyedül nem jön haza.Gondoltam amellet a munka mellett megtudnám oldani.De ez így nem jó ha ennyit kell menni,én csak 6 órás munkát vállaltam volna ha van egy biztos alapbér.
2016. okt. 13. 15:25
 3/5 anonim válasza:
100%
Szia. Van alap fizetés,és van jutalék is. Az én alapom netto 57 ezer,és ha jo honap van 50-90 kozott van a juti is. 4 oraban vagyok bejelentve,heti 2 napot megyek intenziven,(10-18ig)főleg hetvegen,mert hetkozben a lanyommal vagyok itthon gyesen. Teljesen teririk az uzemanyagot,(olykor meg marad is) kaptam ceges telegont is. Az elejen nagyon kemeny,de utana ha mar tudod a fix hazakat,es ismered az ugyfelek szokasait mar piskota. Nem mennek mashova. Remelem tudtam segiteni. (Bocs az ekezetekert.)
2017. febr. 5. 23:07
 4/5 anonim válasza:
Azt lefelejtettem hogy attol fugg hany orara vagy bejelentve, hogy hany ugyfelet kezelsz. Nekem a 4 orara 88 ugyfelem van,kb 50 haztartas,mivel sok helyen van egy haztartasban tobb szerzodo. Siman kezelheto 2-3 napi munkaval egy ido utan.
2017. febr. 5. 23:13
 5/5 anonim válasza:

Én 2 éve vagyok területi képviselőjük 8 órában.

A következőket tudom mondani:

A fizu magyar viszonylatban átlagos, sőt néha jobb. A rugalmasság egy nagy előnye valóban, szeretem is. Az üzemanyag 100%-ban térítve van. Sőt ahogy számoltam picit még több is.

Nem egy könnyű munka. Vannak nehezebb napok is bőven. Én sem minden nap vagyok a toppon nyilván. Ez emberi dolog úgy gondolom. Más munkahelyek esetében is ugyanez van. Kell hozzá kitartás, szervezőkézség, és rugalmasság is attól aki belevág.

Nyilván az otthon szolgáltatás a személyes kontakra épít. Van egy értékesítés része is. Logikus, hiszen ha nem megy kifelé a pénz, akkor idővel nem lesz kitől visszaszedni. 1-2 hónap után nem lehet csodát várni, hiszen idő amíg kiépül a bizalom az ügyfelekkel, majd később "nem a Providenttől veszi fel a pénzt, hanem tőled." A rendszer önmagát fenntartja, forog. Szóval nem kell "házalni", ügyfelek keresgetni.

Egy picit úgy érzem, hogy sok ember, aki munkát keres egyszerűen semmit nem tart ideálisnak. Minden szempontból stresszmentes munka nincs. A gyárban sokan azt nem bírják, hogy pontos utasításokat kapnak, be vannak zárva, stb. A Provinál kell gondolkozni szervezni, nem vagy bezárva. Sok ember viszont rájön pár hónap után, hogy ő gondolkozni sem szeret. Akkor mi szeretne kérdem én?

A Provi nem MLM, nem vagyunk vállalkozók sem. Sima alkalmazottak alapbérrel + jutalékkal. A szervezeti struktúra csapatszerűen épül fel, és ez utóbbi az ami be tudja aranyozni, vagy épp megkeseríteni ezt a munkát.

Én például egy olyan csapattal dolgozom régóta, akik egyben a barátaim is. Nincs piszkáncs főnököm, vagy rosszindulatú kollégám. Civilben is szivesen összeülök velük. Utóbbiakat előtte máshol nem tapasztaltam ilyen szinten. Nyilván ez szerencse is. El tudom képzelni, hogy országosan nem csak ilyen temperamentumú csapatok léteznek a cégnél.

Próbáltam obkektív véleményt összerakni Nektek a saját tapasztalataimból.

Összefoglalva: nem való mindenkinek. A rugalmasság jó és rossz oldala is benne van. Tudni kell bánni az emberekkel, mint egy bolti eladó. Azokkal is, akikkel legszivesebben nem kontaktálnál. Ennek ellenére egy nyitott, karizmatikus, pörgős egyéniségnek tudom ajánlani meleg szívvel. 🙂

2023. máj. 11. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!