Szerintetek melyiket éri meg jobban tanulni?
Az lenne a kérdésem,hogy melyiket érdemes elvégezni? Ha lehet akkor írjátok le melyiket hol lehet elvégezni és milyen fizetésre számíthatok mind kezdőként mind munkatapasztalattal.
Pénzügyi elemző, Állatorvos, Szemorvos, Rendőrtiszt, Területi képviselő, Kontroller
A pénzügyi elemző valószínűleg rizikós, a területi képviselő csak párttagoknak, a kontrollerről fogalmam sincs mi, de jól hangzik.
A szemorvos mint midnen orvost leépítik, elvégre keresztény ország vagyunk, ne hallgass az orvosra, csak fájdalmat okoznak és elveszik a pénzed, inkább imádkozz ahogy Jézus tanította, meg a Prédikátor.
--------
Komolyra véve az állatorvos, szemorvos, rendőr és kontroller valószínűleg el tud helyezkedni kapcsolat nélkül is. Az állatorvos jól keres, a szemorvos csak magánprakszisban,a rendőr meg minek aggódjon a fizetése miatt.
Ezek közül a kontroller az abszolút nyerő.
PSZF és 6-8 év pénzügyi tapasztalat kell hozzá. Sok sikert.
Kontroller? Hát nem tudom, a pénzügy eléggé tele van.
Orvos mindig kell, ráadásul ha magánprakszist is tudsz nyitni szépen lehet kaszálni. Magán kontroller nincs.
Az állatorvos is szépen keres magánban, de ez a kettő a legnehezebb, és ez tart a legtovább.
hát ha nem a pénz érdekel, akkor válaszd azt, amelyik a legjobban érdekel..
én közgazdaságit végeztem, soha nem szerettem meg, nem mondom hogy utáltam, de egyáltalán nem érdekelt. 5 év elment az életembről...utána kitanultam egy másik szakmát, ami érdekel, most abban dolgzom...a másik, hogy mikor elkezdtem a közgazdaságit, körülbelül annyira számított menőnek, mint most a mérnöki, mindenki biztosnak vette hogy el tud helyezkedni vele..aztán jött a gazdasági válság. Szóval azt ajánlom, a saját érdekedben, hgoy azt válaszd, ami a legjobban érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!