Egy területi képviselő (üzletkötő) milyen jutalékkal dolgozik? Többi lent
Egy nagykereskedés keres területi képviselőt, ahová holnap megyek interjúzni. Úgy tudom, hogy jutalékos rendszer van náluk (gondolom ebben az esetben nem náluk dolgozok, hanem saját vállalkozáson keresztül).
Milyen jutalékot szoktak felajánlani, ha én csak járom a boltokat és ők viszik ki a megrendelés alapján az árut?
Napi hány km/hány bolt látogatása a "megszokott"?
Élelmiszer nagyker-ről van szó.
Köszönöm az építő jellegű válaszokat!
ha jutalékot kapsz,kell vállalkozói hozzá,mert nem fognak alkalmazottnak bejelenteni
kérdezz rá pontosan, hogy kapsz-e fizetést alkalmazottként,bejelentenek-e napi 8órára és ezen felül kapsz-e jutalékot!mert nem mindegy
a legtöbb üzletkotó vállalkozói igazolvánnyal dolgozik,az havi 50-60.000 forint kiadás nekik(fizethetik maguk után a tb-t,stb-it)szóval ezenfelül annyi üzletet kell kötniük,hogy ezt fedezzék havonta és még BEVÉTELÜK is legyen.
Válaszolok, hátha még olvassátok:
Én is egy FMCG cégnél vagyok területi képviselő.
Teljes bejelentett meló, heti 40 óra rugalmas munkaidő, fix alapbér + bónusz, cafeteria, céges autó (5 személyes) privát használatra is, Ipad, telefon.
Mindennel együtt kb. 250e körül keresek, +- 30e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!