Lehet komolynak venni ezt az állás hirdetést?
Persze MLM rendszerű üzletkötő lehetsz, valóban kiemelt fizetést kapsz, ha teljesíted a következő feltételeket:
-pofátlanul rámenős vagy
-lyukat beszélsz bárki hasába
-az eszkimóra is rátudnád sózni a hűtőszekrényt / sivatagban a homokot is eltudod adni
-nem érdekel más, csak a magad érdekét nézed és ez ügyben bárkit gátlások nélkül átversz
Sok sikert!
A LUX méregdrága porszívókat, légtisztítókat és egyéb cuccokat árul otthoni termékbemutatókon keresztül.
A porszívójuk pl. tök jó, én már több, mint 10 éve használom. Úgy vettem, hogy jött egy ilyen ügynök hozzánk, bemutatta a szerkezetet, valóban nagyon jó volt. Aztán benyögte, hogy 500,000 azaz nem elírás ÖTSZÁZEZER az ára. Mondtam neki, hogy annyira nem jó, köszi. Aztán már nagy kegyesen 300e-ért is odaadta volna... Aztán amikor elment ebayen vettem egyet 50e-ért, azóta is nagyon faszán működik.
Szóval hiába jó a termék, ha az ára kb. 10x-esen elrugaszkodott a valóságtól. Ahhoz, hogy el lehessen adni vagy:
- pofátlannak kell lenni
- de ami gyakoribb: Be kell palizni nyugdíjasokat, hogy vegyék "részletre" - ami undorító gyakorlat.
A bérezés nyilván tisztán jutalékos. Tehát ha nem adsz el semmit akkor még neked volt költséged (telefon, utazás, rosszabb esetben magánvállalkozóként kell csinálni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!