Területi képviselő/üzletkötő/értékesítő fizetés?
Sziasztok, A kérdésben felsorolt szakmákból származó átlag fizetés érdekel (jutalékkal együtt).
Vegyünk figyelembe egy olyan céget:
- aki nem hetente cserélgeti az üzletkötőit hanem hosszú távra keresi az embereit.
- Legyen ez a cég egy jól menő multi (Audi, Cargill, Lindab bármi..)
- Diplomás legyen a "példaüzletkötő"
Tudom a bónusz cégenként változó ezért első sorban az érdekelne, hogy ezeknél a multiknál a jutalék kifizetése, hogy történik ? Év végén egyben ? Havonta ? Havonta + fél évente/év végén még ráadás bonusz amiért lojális vagy?
Számokban: Ugye a következőről lehet leginkább hallani Netto 130-200e Ft alapfizetés + havi 3-400e forgalom utáni bónusz + fél évente vagy év végén x millió bónusz. Ez mennyire tükrözi a komoly szándékú multik rendszerét ? Vagy ez tényleg csak 1-2 cégnél megy így és ott is csak azoknak akik 10-20 éve ott dolgoznak?
Szeretnék ezen a vonalon mozogni mivel sok üzletkötővel találkozom és hasonló számokat lehet hallani de konkrétan a fizetésükre illetlenség rákérdezni, úgy se mondanák el, így itt névtelenül szeretném megtudni tőletek, hátha valaki megosztja velem, hogy is működik az élet. Viszont ha a valóság az, hogy jutalékostól keresnék nettó 300-at havonta és annyi lenne a bónusz, hogy használhatom a céges autót meg telefont azért nem mennék el üzletkötőnek.
Üdv!
Én a vagyonvédelem, őrző-védő cégek területén vagyok otthon. A területi vezetők 3-5 százezer Ft. körül keresnek.
Talán aktuális még a kérdésed.
Egy jól menő FMCG multinál vagyok területi képviselő már 10 éve.
A nettó alapfizum 150e, a havi bónusz max. nettó 100e, cafeteria évi nettó 400e, a céges kocsi szinte korlátlanul használható, meg a telefon is. Mindez bejelentve, persze 100% hivatalosan, tehét szabi és táppénz is van.
Igaz, nekem nincs diplomám, de nem is feltétel és a diplomás kollégáim is ugyanennyit keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!