Fiatalként mennyire számít jó fizunak?
Figyelt kérdés
Üdv
20 éves vagyok, nincs autóm, se jogsim, minden időmet egy jó melóhely megszerzésére fektettem, jelenleg diagnosztikával foglalkozom egy magáncégnél, mivel elég jó tudásom és rálátásom van a dolgokra, sokat segítem előre a céget, így egyetem nélkül is alkalmaztak, miután leteszteltek.
Jelenleg 300 ezer forintot keresek (netto).
Az én koromban Budapesti élethez, fejlődéshez milyennek számít a fizu ? Jövőben szeretnék barátnőt meg autót.
2016. okt. 10. 23:29
21/23 anonim válasza:
nekem ebben a korban már 3 milla volt a keresetem és 3 barátnőm volt... bocsi!
22/23 anonim válasza:
Második félévben további béremelés volt, év végére 350 ezerre saccolom a budapesti átlag fizut.
23/23 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok negatív emberrel ez az igazi magyar mentalitás miért lenne provokatív? sajnos az nem a 20 éves hibája h ilyen fizukért dolgozunk mi az országban. De az h bizonyos összegű fizetés jó e vagy sem az mindig ember s igény függő. Neked tökéletes szerintem de egy 2 gyerekes családnak éhbér. Vagy másik hasonlat ha már felhúzzuk ezt az összeget az egekig, nyugaton a takarító is többet keres elég baj amúgy h ez az összeg extra jövedelemnek számít az országban. Neked tökéletes pláne ha nincs albid..pesten alsó hangon egy albi ami lakható 120 +rezsi s ez csak a lakás, akkor hol a többi kaja, ruházkodás, egyéb mindennapos igények, félretenni megtakarítani lakásra kocsira? ha egy kicsit ebbe mindenki bele gondol a 300ezer mindjárt nem lesz olyan túl sok, de mindenesetre 20 évesen messze kiemelkedik a fizetésed.Ebből már félre tudsz tenni ha csak nincsenek extra kiadásaid havonta csak h példát említsek: 20ezres kondibérlet, havi 50ezerért tápkiegek vitaminok, hétvégente 20-30 ezer ft elköltése egyéb szórakozóhelyeken :) havonta 30-40 ezres farmerek. :) s még lehetne sorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!