Skóciában pincérként a 6,5font/óra milyen fizunak számit? Ha jol tudom ez a minimálbér? Megéri?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 23:33
1/9 anonim válasza:
ennyi a minimálbér. az hogy jó vagy nem, azt neked kell eldönteni. nekem nem érné meg, többszörösét megkeresem jelenleg Angliában.
3/9 anonim válasza:
Nem mellékes, hogy szállást kapsz-e, vagy olcsón meg tudod-e oldani pl. ismerőssel
4/9 A kérdező kommentje:
35font szállás+kaja/hét
2015. febr. 7. 12:03
5/9 anonim válasza:
Én is így dolgozok jelenleg Skóciában. 1 évig egy hotelben, ahol van szállás+kaja, gyűjtögetek aztán továbbmegyek egy nagyobb városba. Ha ilyesmi terveid vannak, megéri. Ha nem, akkor nincs értelme szerintem...
6/9 A kérdező kommentje:
Már kint vagyok, de lépek is tovább. Megkérdezhetem, hogy hol dolgozol?
Én Aberdeenshire-ben
2015. júl. 21. 16:55
7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy csak 5.13-mat kaptam, mert 21 alatt vagyok, de a főnököm megemelte, supervisor poziciót kaptam :)
2015. júl. 21. 16:56
8/9 anonim válasza:
En Inverness-shire-ben vagyok :)
9/9 A kérdező kommentje:
Uff :D en azota mar eljottem folyami hajora, most zarunk, Franciaorszagban. De tavasszal lehet kimegyek megint.
2015. nov. 17. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!