Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatalként mennyire számít jó...

Fiatalként mennyire számít jó fizunak?

Figyelt kérdés

Üdv

20 éves vagyok, nincs autóm, se jogsim, minden időmet egy jó melóhely megszerzésére fektettem, jelenleg diagnosztikával foglalkozom egy magáncégnél, mivel elég jó tudásom és rálátásom van a dolgokra, sokat segítem előre a céget, így egyetem nélkül is alkalmaztak, miután leteszteltek.

Jelenleg 300 ezer forintot keresek (netto).

Az én koromban Budapesti élethez, fejlődéshez milyennek számít a fizu ? Jövőben szeretnék barátnőt meg autót.

2016. okt. 10. 23:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Az itteni kérdések után van tényleg pofád ilyen provokatív kérdéssel ideállítani?
2016. okt. 10. 23:35
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Annyival már király vagy, de ezt most komolyan mondom, Mo-n 80 000 nettó körül lehet az átlagkereset, csak pár "kiváltságos" -vagy mi, most nevezzük így, -húzza föl az átlagot.
2016. okt. 10. 23:51
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem provokatív vagyok, nem nagyképűsködni érkeztem, gondolhatod...nincs ilyensmire időm..

Csak mert olvastam, hogy egyesek írták 200 ezerből épp, hogy átlagosan lehet élni, kifizeted a számlákat és kicsit szórakozol. Azért kérdeztem ezt .

2016. okt. 10. 23:56
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
Ez tényleg elég provokatív,még ha te nem is annak szántad.
2016. okt. 11. 02:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

És akkor most mondjuk(azaz írjuk),amit a srác hallani akar:

Nagyon jó a fizud :o Bárcsak nekem lenne ennyi. Nagyon sok 30 éve dolgozó munkás ember nem keres meg ennyit. Ez átlagon felüli fizetés. Ügyes gyerek vagy,hogy ennyit megkeresel.

Más családokban 300 ezret két dolgozó ember fizetése nem üti meg.

(A párom 180-ezret keres,én meg tanulok,a szüleim is segítenek Németországból.. Nem járunk bulizni,inni,én főzök,mosok,takarítok,párom melózik. 20L 22F)

2016. okt. 11. 04:39
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Más cég nem biztos, hogy fog ennyiért alkalmazni Pesten, végzettség nélkül. Ne autót akarj és barátnőt, hanem tanulj, legyen szakirányú végzettséged.

"Diagnosztikával foglalkozom egy magáncégnél" - ez annyira semmitmondó meghatározás, hogy bennem felmerült, hogy valamilyen kuruzslóként hülyíted szegény kétségbeesett betegeket.

Amgy valóban nagyon nagyképű majom vagy, ahogyan a többiek is írták.

2016. okt. 11. 05:07
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerezz be egy barátnőt, és utána olyan érzésed lesz, mintha minimálbért keresnél!
2016. okt. 11. 06:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalként jónak számít. Ha ennél a cégnél akarsz maradni és ők nem küldenek el, akkor még több, mint 10 évig biztosan jónak fog számítani a fizetésed (ahhoz képest, hogy nincs képzettséged)
2016. okt. 11. 08:35
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
itt gyk-n mindenki 400ezret keres, szóval átlag alatti
2016. okt. 11. 08:57
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően jó fizetés, de azért van pár befolyásoló tényező.

- Azt írod nincs időd. Mennyit dolgozol akkor? Mert, ha 10-12 órákat, esetleg több műszakban és szombat/vasárnap is, akkor már nem annyira jó.

- Érdemes megjegyezni, hogy Budapesten alapból magasabbak a bérek.

- Van lehetőséged a váltásra hasonló bérért? Vagy egy valamilyen cégspecifikus dolgot takar?

2016. okt. 11. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!