Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatalként mennyire számít jó...

Fiatalként mennyire számít jó fizunak?

Figyelt kérdés

Üdv

20 éves vagyok, nincs autóm, se jogsim, minden időmet egy jó melóhely megszerzésére fektettem, jelenleg diagnosztikával foglalkozom egy magáncégnél, mivel elég jó tudásom és rálátásom van a dolgokra, sokat segítem előre a céget, így egyetem nélkül is alkalmaztak, miután leteszteltek.

Jelenleg 300 ezer forintot keresek (netto).

Az én koromban Budapesti élethez, fejlődéshez milyennek számít a fizu ? Jövőben szeretnék barátnőt meg autót.

2016. okt. 10. 23:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Undorító a kérdésed, és ne haragudj, de egy percig nem hiszem el, hogy nem provokációnak tetted fel.
2016. okt. 11. 09:18
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

kizártnak tartom, hogy érettségivel felvesznek egy diagnosztikai pozícióra (ami elmondásod szerint egyetemi végzettséget követelne meg) tapasztalat nélkül, 300as nettó kezdőfizetéssel!

Ez egy nagy kamu!

2016. okt. 11. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ez nem kamu, akkor becsüld meg, mert lehet, hogy a következő cég nem lesz ilyen elnéző annak tekintetében, hogy van - e végzettséged.

Amúgy meg... micsoda távlati tervek, autó meg barátnő. Gondolom te is tipikusan az a fajta srác vagy, aki azt hiszi, hogy a nők a 300 nettós fizudtól fognak utánad bomlani. Egy kis élettapasztalatot szerezz, oszlasd el a tévképzeteidet és okés lesz a dolog.

2016. okt. 11. 09:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A budapesti átlagfizu 200 nettó körül van, szóval teljesen jó vagy a 300-al. Lesz az még több is, hajrá. :)
2016. okt. 11. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
300-as nettó fizuval még kérdezed, hogy jó-e??? Ember! Átlag magyar a felét se viszi haza! Még programozóként sem keresek ennyit!
2016. okt. 11. 10:39
 16/23 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy soknak az jön le, nagyképű majom vagyok, arcoskodni akarok, de szó sincs itt erről, engem nem nyugtat, hogy más kevesebbet vagy többet keres vagy fordítva.

Csak érdeklődök, hogy mennyire tudnám magam bogozni egyedűl ebből a pénzből. Mivel ezelőtt 2 éve nem volt annyim, hogy a barátnőm elvigyem moziba, igen szükségem van a pénzre az alap párkapcsolati dolgokhoz, aki meg azt mondja pénz nélkül is jól megvannak, nagyrészt kamu, mindenhova kell a pénz.

Nehéz elmagyaráznom, hogy mi a szitu a céggel, nemtudom, hogy egyesek miért látják kamunak, hogy egyetem (főiskolai végzettség) nélkül tudtam elhelyezkedni jó pozicióban.

A magyar és német nyelvet anyanyelvi szinten beszélem, középfokon az angolt is, sokszor én közvetítek a külföldi ügyfelekkel bizonyos megbeszéléseket + nagyon jó rálátásom van a dolgokra, tervben van a főiskola is, de az is pénz.

Köszönöm szépen a válaszokat, akik normális hozzá tudtak állni a dolgokhoz. Nem érzem magam királynak, nem is akarok az lenni. Nem gazdag családban nőttem fel, hogy menősködjek, értékelem az embereket és akik segítenek.

2016. okt. 11. 13:09
 17/23 anonim ***** válasza:
46%

"Az átlag alapján a budapesti munkavállalók havi bruttó 255 ezer forintot keresnek, a medián szerint havi 220 ezret."

Szóval átlag feletti a fizetésed, még pesti viszonylatban is.

2016. okt. 11. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

#17: ez nem tudom mikori adat, 2016-ban a budapesti átlag fizetés 333e bruttó: [link]

És akkor ha ebből levonnánk a közalkalmazottakat, lenne még több is.

2016. okt. 11. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Négy évvel ezelőtti, hirtelen csak ezt az adatot találtam meg. Ennyivel emelkedett volna pár év alatt a fizetés?
2016. okt. 11. 14:06
 20/23 anonim ***** válasza:
#19: igen.
2016. okt. 11. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!