Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Leendő főnököm számonkér?

Leendő főnököm számonkér?

Figyelt kérdés
Voltam egy interjún, ott szimpi volt minden. Bár azt sem.tudják pontosan mit kéne csinálnom, mert amolyan mindenes lennék. Mikor nem tudtam a feladatokat, mondtam egy alacsony bérigényt, persze automatikusan azt vették alapul, nem többet. Mondtam hogy egy hét és dolgoznék, de a mostani helyemen nem könnyű lépni. Egy ember intézi a.papírt, aki beteg. Írtam az új helyre, egy hét halasztást kértem. Egyetlen ember voltam az állásra amúgy, hirdetni sem kezdték. Azt kaltam válaszul, hogy nem tudnak halasztani mert már temérdek munka vár rám, és kezdjek pár napon belül. Megindokoltam miért kérek halasztást, türelmet kértem. Kaptam válaszba, hogy adjam meg a számom mert beszélni akarnak velem stb. Nem tudom rossz érzésem van az elején már most az egésszel kapcsolatban. Amúgy kis családi cég. De valamiért nem tiszta mit akarnak velem kezdeni stb. Már kedvem sincs hozzájuk. Kisülhet valami jó?
2016. szept. 29. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kér számon, sőt teljesen korrekt, amit kér.

Nem értem, mi változott meg benned, semmi olyan nem történt, ami miatt negatívan kellene ehhez a dologhoz hozzáállnod.

Ha beszélni akar veled, akkor nyilvánvaló, hogy számolnak veled.

Ha nem így lenne, nem is válaszolt volna, főleg nem akarna felhívni. Vagy csak annyit írt volna, köszönjük, majd értesítjük.

Ha az előző helyen felmondtál, vagy napokon belül fel fogsz, annak biztosan oka van. El akarsz onnan jönni, nem?

És már van is hova menned. Hihetetlenül szerencsés vagy, hogy MÉG van egy munkahelyed, de MÁR va egy másik hely is, ahol számítanak rád.

Hogy keveset mondtál, arról egyedül te tehetsz. Multi sem adna többet, hülye lenne bárki is többet fizetni.

DE ha beválik ez az új hely, és 2-3 hónap elteltével kölcsönösen meg lesztek elégedve egymással, akkor már megemlítheted, hogy némi béremelést el bírnál viselni.

2016. szept. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!