Mondhat, olyat a főnököm, a felmondásomrá, hogy egy önző szemét vagyok?
Tény,nagyon korrekt volt velem a cégem mindig is.18 évesen vettek fel érettségi után a jelenlegi munkahelyemre.
5 éve dolgozok ott,az elmúlt 5 évben valamivel több mint 3 millió ft-ot költött rám a cégem.
Fizették a targonca jogosítványaimat,B kategóriás autó jogsimat is állták( muszály céges autót használni)
Illetve C kategóriás jogosítvány is állták(Tehergépkocsi)
Nyelvizsgámat is fizették
Most viszont találtam külföldön egy állást mivel jól lehet keresni.Beadtam a felmondásomat.
Megköszöntem az elmúlt éveket,további sikereket kívántam a cégnek.
Erre egy önző mocsok lettem a főnököm szerint.
Attól,hogy korrekt volt munkáltatom, nem hinném,hogy hűség esküt kellene fogadnom a munkahelyemnek.
Vagy mi a ti véleményetek?
Ne is mondd mielött felmondtam,2x átolvastam minden papíromat,hogy nincs benne esetleg,ilyen kitétel.
Szerencsére nem volt benne,hogy felmondás esetén bármelyik képzést vissza kellene fizetnem nekik.
Mondhat, de kit érdekel?
A cég beléd fektetett, mert MEGÉRTE nekik. Te meg cserébe nyilván jól teljesítettél 5 évig, ha továbbra is veled dolgoztak. Kvittek vagytok.
targonca jogsi 2 hónap, b kategóriás 3 hónap, nyelvvizsga 5 év alatt perfektül meg lehet tanulni, ha meló után csak 1 órát foglalkozik vele naponta. C kat se lehet több 2 hónapnál.
Attól mert te képtelen vagy rá, még más képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!