Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mondhat, olyat a főnököm, a...

Mondhat, olyat a főnököm, a felmondásomrá, hogy egy önző szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Tény,nagyon korrekt volt velem a cégem mindig is.18 évesen vettek fel érettségi után a jelenlegi munkahelyemre.

5 éve dolgozok ott,az elmúlt 5 évben valamivel több mint 3 millió ft-ot költött rám a cégem.

Fizették a targonca jogosítványaimat,B kategóriás autó jogsimat is állták( muszály céges autót használni)

Illetve C kategóriás jogosítvány is állták(Tehergépkocsi)

Nyelvizsgámat is fizették

Most viszont találtam külföldön egy állást mivel jól lehet keresni.Beadtam a felmondásomat.

Megköszöntem az elmúlt éveket,további sikereket kívántam a cégnek.

Erre egy önző mocsok lettem a főnököm szerint.

Attól,hogy korrekt volt munkáltatom, nem hinném,hogy hűség esküt kellene fogadnom a munkahelyemnek.

Vagy mi a ti véleményetek?

2016. júl. 2. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Hát mondhat bármit.. de nem jogos.
2016. júl. 2. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerencséd volt annyiban hogy nem írattak alá veled több éveket a képzések fejében . Magánügy , téged is elküldenek elküldhetnek évek ide vagy oda .
2016. júl. 2. 20:48
 3/16 A kérdező kommentje:

Ne is mondd mielött felmondtam,2x átolvastam minden papíromat,hogy nincs benne esetleg,ilyen kitétel.

Szerencsére nem volt benne,hogy felmondás esetén bármelyik képzést vissza kellene fizetnem nekik.

2016. júl. 2. 20:50
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

Mondhat, de kit érdekel?

A cég beléd fektetett, mert MEGÉRTE nekik. Te meg cserébe nyilván jól teljesítettél 5 évig, ha továbbra is veled dolgoztak. Kvittek vagytok.

2016. júl. 2. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Meglep, hogy nem kötöttek veled tanulmányi szerződést anno annak idején . 2 éves OKJ-s képzéskor két évet, 4 év főiskola esetén nyolc évet íratnak alá például . Ha nem maradsz a fenekeden visszafizetitek a képzés költségét illetve a napokat amit biztosítottak míg suliban voltál, persze időarányosan, attól függően mikor bontod a szerződést . Akkor örülj és legyen szerencséd kint külföldön .
2016. júl. 2. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy meg valahogy olyan kamu szagú nekem ez az egész . Öt évbe belefért neked mindaz amiről írsz, targonca jogsi + B kategóriás + C kategóriás + nyelvvizsga , na ne már ... xD
2016. júl. 2. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

targonca jogsi 2 hónap, b kategóriás 3 hónap, nyelvvizsga 5 év alatt perfektül meg lehet tanulni, ha meló után csak 1 órát foglalkozik vele naponta. C kat se lehet több 2 hónapnál.

Attól mert te képtelen vagy rá, még más képes!

2016. júl. 2. 22:21
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
Szard le a negatívakat. Viccn kívül, ha anyád a negatív őt is le kell szarnod. Minden negatív ember akivel sok időt töltesz vagy negatív dolog amit magadra veszel, lehúznak. Ennek tudományos magyarázata is van, ez nem valamiféle spirituális fasság. A negatív attitűd többet rombol mint amit a pozitív attitűd képes építeni. Úgyhogy a negatív emberek és vélemények leszarása és kiiktatása az életedből a legfontosabb.
2016. júl. 2. 22:32
 9/16 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, nyugodtan megmondhatod nekik, hogy hálás vagy ezért az 5 évért, de a jövődet tartod a szemed előtt és külföldön jobbak erre a lehetőségeid. Nyilván a bér is jóval több lenne kint, máskülönben inkább itt kértél volna gondolom fizuemelést. Ez van. Iszonyat nagy mázlid van, hogy semmi egyéb papírt nem kellett aláírnod és sajnálatos, hogy rossz szájízzel kell elválnotok, de a saját érdekeidet kell munkában szem előtt tartani.
2016. júl. 2. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem sógor, koma, jó barát cégénél dolgozott a kérdező, nem létezik ma Magyarországon olyan h.lye ember aki egy tapasztalatlan, tacskó, kezdő, semmit nem tudó 18 évesnek ekkora bizalmat szavazzon és b.ssza a pénzt bele röghöz kötés nélkül . Előttem szóló te egy ritka ostoba ember vagy .
2016. júl. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!