Nagyon szemét voltam, vagy megérdemelték, amiért ilyen kikötést írattak alá velem?
Szakmát tanultam akkor már 2. éve, szombatonként. 3. interjún közölték, hogy nagyon kellenék nekik, de nem tetszik nekik, hogy suliba is járok. Végül szerződést írtunk arról, hogy kiiratkozom ABBÓL az iskolából, és amíg náluk dolgozom, nem iratkozok be UGYANABBA az iskolába, illetve kifizetik az eddig befizetett tandíjam kétszeresét.
Kiiratkoztam, elutalták a pénzt, majd 1 hónappal később beiratkoztam ugyanarra a szakmára egy másik suliban, ahol beszámították a 2 évemet, majd felmondtam a munkahelyen.
A hely egy gusztustalan, időseket "termékbemutatóra" behívó cég volt, én pedig jó értékesítő vagyok...
Kicsit félreérthetően írtam 1 mondatot. Szóval beiratkoztam a másik suliba, levizsgáztam 6 hónap múlva, és ezután mondtam fel a munkahelyen.
Az elutalt pénz - kapaszkodjatok meg! - majdnem 400.000 ft volt!
Okosan akarták, az első szerződésben benne volt, hogy vissza kell fizetnem a pénzt, de én sem akkor jöttem le a falvédőről.
Az elején ők szabtak feltételeket, aztán jöttem én. A végére az egész szerződés nekem kedvezett. Szerencsére elég jó vagyok meggyőzésben.
Májusban mondtam fel. :)
Ügyvédem átnézte a papírokat, nem követelhetnek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!