Mit tehetek, ha velem szemben szemét a főnököm és állandóan alámtesz?
Figyelt kérdés
Mondtàk a kollégáim, hogy már alapból szálka vagyok a szemébe. Egyszer ki akartam venni egy nap szabit, de nem engedett. Mindenki mást viszont rugalmasan elengedett szabadságrá. A munkámba is állandóan beleköt. Ráadásul még 2 hónapos próbaidős vagyok tehát még egy hónap hogy leteljen.2013. ápr. 18. 15:30
1/4 anonim válasza:
2 hónapja vagy próbaidőn és összevissza akarsz szabikat kivenni? Te szerencsétlen, az első 3-6 hónapban EGYÁLTALÁN SEMMIKOR nem illik szabit kivenni, nemhogy akkor, amikor kedved szottyan.
2/4 anonim válasza:
"2 hónapos próbaidős vagyok"
Sztem is csücskös, hogy még éppen elkezdtél dolgozni náluk, és már szabira mennél (nekem pl. eszembe sem jutna). És mi lesz ha letelik az a maradék 1 hónap? Ha maradsz, akkor még van egy csomó éved vele, ha pedig menni akarsz, akkor meg most kellene.
Gyanítom, hogy nem 40 éves vagy 20 év munkaviszonnyal a hátad mögött, mert akkor nagyobb rálátásod lenne a dolgokra.
Ha maradni akarsz húzd meg magad, és bizonyíts, ha menni, akkor meg tipli!
3/4 anonim válasza:
Kérdező:
2 hónap után még tényleg nem szabad szabit kivenni. Csoda hogy még nem rúgtak ki. Ha ott akarsz dolgozni, akkor még ne nagyon hangoztasd a szabi témát!
4/4 anonim válasza:
Szerintem 1 nappal a próbaidőd lejárata előtt kirúgnak, úgyhogy már nem kell sokat aggódnod a szemét főnököd miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!