Szerintetek megéri inkább bűnözőnek lenni a mai világban?
Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 10:28
1/11 anonim válasza:
Az a hülyéknék és a lustáknak való.
2/11 anonim válasza:
Sajnos meg! Nyilván nem a gyilkosokról beszélünk!! Az embert rákényszerítik arra hogy okoskodjon (hangsúlyozom) Magyarországon!Persze lehet szegényen is élni aki akar!
3/11 anonim válasza:
Meg lehet jól is élni, aki akar. Bűnözés nélkül.
4/11 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy hányan és hogyan szavaztak az első kommentre...
5/11 anonim válasza:
És még csodálkozunk hogy így burjánzik a korrupció felsőbb körökben.
6/11 anonim válasza:
Pont miattuk kel lopni Magyarországon! Különben éhen döglesz!
8/11 anonim válasza:
Az elsőnek üzenném, hogy nagyon nagyot téved! Ő szerintem a kis pitiáner koszos tolvajokra gondolhat. Az igazi bűnözők öltönyben járnak és nagyon is okosak.
Kedves kérdező, ha érdekel az igazság nézz utána egy két politikusnak, filmnek, iratoknak menyire is éri meg ez a műfaj!
10/11 anonim válasza:
De csak, ha nem öncélú barom vagy. Hanem afféle Robin Hood beütéssel azoknak is segítesz a pénzből akik tényleg rászorulnak és megérdemlik, a kormány és a pénzalapú társadalom mégis szarik rájuk. Beteg gyerekek és családjaik, kórházak, fogyatékkal élők stb
Egyfajta újraelosztást vinnél véghez a pénzzel. Az hogy emelett te is jól élnél nem érdekel. Szerintem ez egy járható út és én is erre törekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!