Ti 20 és 30év közöttiek mit értetek el hol tartotok a világban?
25 éves vagyok, férfi.
Munkanélküli + alkoholista.
Van pár millió HUF spórolt pénzem.
Nővéremmel élek, csajom nincs évek óta.
Elégedett vagyok.
Az egész életem egy nagy bukás, mellébeszélés.
Van kb 2,5 év munkaviszonyom, egy 20 éves alsó kategóriás autóm + egy kis spórolt pénzem. Bnőm sosem volt még, otthon lakom a szüleimmel.
Meg vagyok e elégedve?
Nincs okom panaszra, lehetnék rosszabb helyzetben is. Vannak még terveim a jövőre nézve. Bukásnak semmiképp se nevezném az életemet.
26F
28 éves vagyok, a férjem szülei házában lakunk, de külön háztartásban, illetve ők a ház egyik felében (mivel nagy házról van szó), mi pedig a másik felében, a közös költségek ránk eső részét mi fizetjük, illetve minden más saját kiadást is, plusz a házban és a ház körüli teendőkbe is besegítünk.
Mindketten dolgozunk és gyerekünk is van. 6 és fél éve vagyunk házasok, 5 éves a gyerekünk. Én irodai munkát végzek, ő fizikait.
Van megtakarításunk is, következő lépés majd a házvásárlás lesz.
A férjem pedig 32 éves.
Mondhatom, hogy elégedettek vagyunk, nagy bukás nem volt. Autónk most nincs, de majd azt is tervezünk venni.
- nincs munkám, tanulok
- pár százezer spórolt pénzem van
- szüleimmel élek
- autóm nincs
- 3 éve van csajom
- meg vagyok elégedve
21/F
23/F
Mostani csajom 1,5éve
Spórolt pénzem nincs jól élek, szeretek utazni
Informatikai területen dolgozom évek óta, lassan lediplomázok
Jogosítványom van, autó folyamatban
27 eves no vagyok. 22 eves korom ota eltartom magam. Magyarorszagon tobb, mint 6 ev munkaviszonyom volt, jelenleg kulfoldon elek, lassan 1 eve.
Jelenleg is dolgozok a celjaimert, hogy elegedett legyek. De nem panaszkodok, mert mindent egyedul ertem el. Bukas nem volt az eletemben, csak rossz dontesek. De ezekbol lehet tanulni.
22 éves vagyok
most végeztem az egyetemmel, van kb. 2 millió forint diákhitel tartozásom, egy jó munkám, meg egy közös albim két barátommal
párkapcsolat,saját lakás, kocsi, megtakarítás nincs..ezek közül csak a kapcsolat hiányát érzem de összességében elégedett vagyok.
Van munkám, kettő is. Egy multinál és egy startupnál dolgozom IT területen
Van spórolt pénzem néhány millió Ft, magamnak kerestem meg Mo-n, nem örököltem, nem külföldön mosogattam össze
Külön élek egy albérletben
Nincs autóm, BP-re nem is kell, ha hiányát érezném, akkor vennék/kérnék céges kocsit
Van párkapcsolatom 2,5 éve. Egyre jobban eltávolodunk a sok munka miatt
Életem nem sok van. Reggeltől estig dolgozom, általában hétvégén is. Nincs időm magamra
A helyzetem pénzügyi szempontból nem rossz, mert több pénzt megkeresek egyedül, mint egy átlag magyar család 2x, de mégsem vagyok boldog
Sosem buktam olyat, amiből később ne tanultam volna és ne megerősödve jöttem volna ki, tehát nem volt
25/F
26/F
-Van munkám elég jó fizetéssel.
-Megspórolt pénzem is van
-Szülőkkel együtt élek(Felesleges lenne azért havi 50-70e.-et kiadni, hogy más házban éljek. Én így gondolkodom.)
-Van egy kocsim, és egy 2x annyit érő motorom. (Saját pénzből.)
-Hitelem, tartozásom nincs.Nem reklám de ajánlom ezt az oldalt:
-Jelenleg nincs kapcsolatom, nem sok időm lenne rá, munka + egyetem mellett. Lassan végzek. Utána aktuális lesz. (Ha lenne kapcsolatom pénzem nem lenne úgy érzem. :)
"Először tanulj meg egyedül boldog lenni, ha ezt megtudod akkor a párválasztás nem kényszer döntés lesz hanem saját döntés."
Sok olyan ismerősöm van aki egyik kapcsolatból a másikba ugrál és egyik se hosszú távú.
-Úgy érzem, hogy sose leszek megelégedve teljesen, de nem panaszkodom, nem sok problémám van részben szüleimnek köszönhetően.
-Nagy bukás, hát talán nem is bukás volt mert sokat tanultam belőle nagyon régen volt egy párkapcsolatom amiben a másik fél nem volt hűséges.
Így visszagondolva talán rossz döntés volt, hogy az egyetem első pár évében nem sokat tanultam mert inkább a szórakozás vonzott. Ez az 1-2 év csúszás ami talán hibás döntés volt, de ez se aggaszt mert talán nem itt tartanék ahol most, másnaposan sok olyan dolog eszembe jutott ami egyébként nem jutott volna :)
Sok mindent tanultam ez idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!