Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen esetben mikor kellene...

Ilyen esetben mikor kellene megkapni a fizetést?

Figyelt kérdés
A nyáron vállaltam munkát,áruházakban kellett kóstoltatni ezt-azt.Aug-5-én dolgoztam először,de a fizetés még sehol nincs a mai napig.Nekem azt mondták alkalmi munkavállalóként vagyunk bejelentve.Ilyen esetben mikor kellene megkapni a fizetést? Ma beszéltem a főnökkel azt mondta vagy a hét végén vagy a jövőhét elején fizet.
2016. szept. 20. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Mikor így dolgoztam nap végén kifizettek, és egy egyszerűbb szerződést is kaptam. De a nav-nál is meg lehet kérdezni, hogy tényleg bejelentettek-e azokra a napokra.
2016. szept. 21. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
#11: Nem kell NAV se hozzá, simán ügyfélkapu, ebev és ott lekérdezni a folyószámlát.
2016. szept. 21. 23:54
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Elég jó esély van rá, hogy nincs ügyfélkapuja egy diáknak, és ahhoz, hogy legyen, igenis kell a NAV. Ha meg már ott van az ügyfélszolgálaton...
2016. szept. 22. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Ügyfélkapuhoz mióta kell NAV?

Online regisztrál, okmányirodában aláír, és full access.

2016. szept. 22. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Így van.

Ügyfélkaput lehet nyitni a NAV-nál és az Okmányirodákban is.

2016. szept. 23. 04:58
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Okoskodók, valahova akkor is be kell mennie, hiába kapálóztok!
2016. szept. 23. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!