Hányadikán szoktátok megkapni a fizetést a McDonald’stól?
Figyelt kérdés
Már 15 e van és fizetés sehol ! 11-én hívót a Rébusz számlaszám egyeztetésre mert az előző nemvolt jó nemtudták elküldeni rá a pénzt.Még az ügyintéző az ősszeget is megmondta ! OTP-s vagyok igy 1 napon belül megkellet volna kapnom.Elvileg 10 éig kell fizetést kapnom de nem ! Diáként dolgozom 17 éves vagyok ! Másnál is volt hogy kicsit később kapta meg a pénzt ? Az új számlaszámot adtam meg a nő vissza is moondta és stimmelt már 4 napja ! Sms-t nemkaptam hogy érkezet volna ősszeg ? A mcdonáld elküldte a Rébusznak ! Rébusznak megadtam a számlaszámot ! Rébusz vagy OTP ül a pénzen ?2009. aug. 15. 13:19
1/3 anonim válasza:
3 munkanapon belül kell a számládon lenni az utalásnak, nem pedig 1. a bank ezt ki is használja és kivárja a 3 napot. Tehát ha mondjuk 11.-én utaltak 14 -én meg kellet volna kanod. De ha mondjuk csak 12-én akkor majd csak hétfőn (17én ) lesz a számládon.
2/3 anonim válasza:
Mert a 3 nap az munkanapban értendő hétvége nem számít bele.
Előző voltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Remélem 17-én megkapom .
2009. aug. 15. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!