Mennyi idő alatt szoktátok meg a munkával járó terhelést?
Figyelt kérdés
Főleg azokhoz szól a kérdésem, akiknek munkába állás előtt sok szabadidejük volt és erről kellett átállni a korán kelős, jobban megszabott időbeosztásra. Mennyi idő alatt múlt el a hirtelen fáradtság?2011. szept. 24. 20:05
1/4 anonim válasza:
Pár nap.
De van, amit sosem lehet megszokni, pl. a tartós egy helyben állást.
2/4 anonim válasza:
Az első pár hónap volt nehéz, bár én nem a terhelést szoktam meg nehezen, mert csak 4 órában dolgozom, és nem is kezdek korán, hanem hogy nem szervezhetek spontán egésznapos vagy hosszabb programokat, hanem most már a főnökömmel előre kell egyeztetni.
3/4 anonim válasza:
én 5 éve dolgozom és még mindig szenvedek tőle. persze lehet, hogy azért van, mert utálom a munkahelyemet és egyszerűen tagadom, hogy ott dolgozom, ezért este ugyanúgy fennmaradok mindig, mint azelőtt. persze aztán reggel fel kell kellni. de érzem, hogy ez már nem megy sokáig, kezdek nagyon kimerülni. szóval azt ajánlom tartsál be egy szigorú rendet főleg alvás szempontjából és akkor nem lesz probléma.
4/4 anonim válasza:
Én eleinte állandóan éjszakáztam.Azt kb 1hónap alatt megszoktam.íkaksi munkahely,de szerettem.Azóta minden héten 4különböző időpontban dolgozom(reggel nappal késő este,este),és most már gyűlölöm is.Jah és nem bírom megszokni.Kell a napi 8 óra alvás,és már csak ebből állnak ki a napjaim.:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!