Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen iskolaszövetkezeteknél...

Milyen iskolaszövetkezeteknél szoktatok dolgozni?

Figyelt kérdés
Mindegyik diákmunka-szövetkezet hülyének nézi az embert, azt mondják állandóan, hogy majd hívnak, meg írnak e-mailen, tudod mikor. Én már 3-nál próbálkoztam mindegyik azt mondta, hogy menjek be. tapasztalatok? tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés fel van már téve, de azért érdekelne.
2010. jún. 21. 12:07
 1/4 anonim válasza:
Az összes szar! mindenhol azt mondják hogy majd hívunk....5 szövetkezetben vagyok és egyik sem hív...lehet én vagyok a hülye.:P
2010. jún. 21. 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem:), komolyan bárhol próbálkozik az ember, semmi értelmeset, hasznosat nem tudnak mondani. Itt van az új kormány feladata: Diákszövetkezetek alapítása
2010. jún. 21. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig én az universitasnál és a fürgediáknál voltam tag. Egyszer sem kaptam normális munkát. Pár naposat, éhbérért igen, és persze levonták az ezer ft a fizetésemből:P

Kb 2 hónapja, találtam egy 3. iskolaszövetkezetet. Gondoltam megpróbálom, de én sem fűztem hozzá sok reményt:) Regisztráltam, másnap már hívtak:) és íme 2 hete dolgozom:)

Én csak ajánlani tudom:)

[link]

Inkább informatika állások vannak, de szoktak lenni adminisztrációs és hasonló munkák is.

Szerintem próba cseresznye:)

2010. jún. 21. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is próbálkoztam a Müisznél, Universitas-nál meg még 1-2nél.. Ugyanaz, mint ahogy ti mondtátok.

Viszont személyesen elmentem a PannonWork-be és ott kaptam munkát rögtön (expressz.hu-n találtam a hirdetést;Tescoba), és jó is volt..Azóta nem dolgoztam ott, nem is beszéltem velük, nem tudom most milyenek..

2010. jún. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!