Hogy menjek ki külföldre dolgozni?
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is nagyon érdekelne! Én is szeretnék kimenni, csak sajnos én sem tudom, hogyan kezdjek hozzá. :(
Ugyanúgy angol és német nekem is, felsőfokon, spanyol pedig folyamatban.
kapásból 2en behuznának innen.. a fórumból
én angliát ismerem arról tudok érvelni:
ha beszéled a nyelvet tehát anyanyelvi szinten tehát mint egy angol persze akcentus lehet csak érts meg minden akkor szakmádba dolgozhatsz!
van egy nagyon jó magyar közvetítő iroda:
[link] ők nállúk nem is feltétlen kell anyanyelvi szintű nyelv tudás de ha magadnak intézed akor kell legnagyobb angol állás internetes portálok:
www.reed.co.uk
www.totajobs.com
www.gumtree
angliai állami munkaközvetítő iroda adatbázisa:
www.jobcentreplus.gov.uk
ezeken kereshetsz magadnak állást ha tudzs angolul ha pedig az önéletrajzod se tudod megírni angolol mint ahogy ajánlatot is kaptál rá, hogy lefordítsák akkor az csak lehuzás mert önéletrajz oda kell ahova nyelvtudás is!
alap nyelvtudásal kimehetsz és 2héten belül 99% találsz állást mint konyhai dolgozo vagy szállodai éttermi gyári munkás... stb
okt 1 től 21év felett 6,12font a minimál órabér bruttó ez kb 2100ft / óra heti 40ora melo van ha van túlóra akkor azt meg is fizetik majd neked! 2x 3x pénz
amik kellenek a munkavállaláshoz kint angliai lakcím!
angol bankszámlaszám lényegébe enyi indulási tőke ha nem vagy luxus igényű akkor kb 1200font de persze ebben még nincs benne az a pár költség amit ithol el kel intézni ezek inkáb időben költségek mint pénzben de persze van ami fizetős.
de ehez kelangliai lakcím tehát közüzemi számla... ha nem ugy mész ki hogy valakihez akor több idő kell, hogy munkába állhas, állásinterju egyébként mindehol van gyárban is ha gondolod el tudom küldeni a leggyakrabban előforduló kérdéseket!
tudok ajánlani egy szállást magyaroknak biztosító céget ök szereznek neked munkát cserébe, hogy nálluk lax!
hoszura sikerül az írásom :)
sok sikert a költözéshez
Hú, ezeket a tanácsokat én is köszönöm, bár a kérdést nem én tettem fel. :)
Sajnos angliai (vagy bármilyen) lakcím létesítése egyelőre anyagi akadályokba ütközik, de hátha majd egyszer... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!