Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lesz saját lakásom?

Hogyan lesz saját lakásom?

Figyelt kérdés

Na szoval jelenleg 21 eves egyetemista vagyok es nezegettem a lakas megtakaritasi szamlakat, de meg ha havi 20 ezret is rakok a szamlara + az allam ad meg evi 72 ezret 4 eves futamidore meg akkor is csak 2 millio forintom lesz + ugyanennyit vehetek fol es 4 millio forintbol nem fogok lakast venni sehol..

Hogyan kell ezt csinalni?:/ szeretnek a jovomrol gondoskodni de egy 30 millios lakast eselyem sincsen megvenni mondjuk 10 ev mulva SEM...

2016. szept. 13. 18:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%

Persze hogy nem keresel. Majd keresel kesobb.

Tobb ismerosom van akik tenyleg a nullarol indultak egyetem utan, aztan 30 eves korukra nemhogy lakasuk, de hazuk lett mindenfele csaladi segitseg nelkul, olyat is ismerek akik 40 eves korukra oda jutottak hogy tobb hazuk meg lakasuk is van.

2016. szept. 14. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!