"Illetlen" lenne ez így?
Szóval a helyzet az, hogy szakmát tanuló diák vagyok. Idén végzek, ami ugyebár már nem sok idő, de bizonyos okok miatt mégis szeretnék gyakorlati helyet váltani. Kinéztem egy helyet már magamnak, a suliból idősebb diákok voltak már ott gyakorlaton, oda szeretnék menni. Írtam ennek az intézménynek a vezetőjének hétfőn reggel egy e-mailt, de nem válaszolt még. Azon gondolkodom, hogy ha nem ír vissza péntekig, akkor péntek délután elmegyek személyesen, hátha fülön tudom csípni.:D
Mit gondoltok, illetlen vagy furcsa lenne csak úgy odaállítani azután hogy az e-mailemre nem válaszoltak?
Vagy nem lesz ez baj?
Előre is köszönöm a válaszokat! 19L
Lehet el se jutott hozzá, nem mindenhol olvassa a vezető az e-maileket, csak azt, amit odaadnak neki.
Se furcsa, se illetlen. Sőt, még pozitívan is kijöhetsz belőle, mert így jobban látja hogy neked ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!