Állásinterjú után mennyi idő amíg értesítenek, hogy sikerült-e és felvesznek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 22:45
2/11 anonim válasza:
Változó, akár több hét is lehet.
3/11 anonim válasza:
Vagy soha, mint a Veszprémi Continentál szokta.
4/11 anonim válasza:
Ideális esetben 1-2 nap ha több hetet megváratnak akkor oda ne menjél, mert nem értékelik az idődet, így téged se fognak.
5/11 anonim válasza:
Ha nem vesznek fel, akkor biztosan nem fognak.
De érdemes érdeklődnöd, én nem egyszer jártam már úgy, hogy mivel rájuk telefonáltam, felvettek, egyébként meg sz.rtak volna bele az egészbe.
6/11 anonim válasza:
Hetek is lehet, uis nem te vagy az egyetlen jelölt. Lehet, h ma te mész interjúra, és lehet, a jövő héten még 5 majmot meghallgatnak. Amíg nem hallgatták meg az összes majmot, addig nem lesz visszajelzés sem. Sokszor utána sem.
7/11 anonim válasza:
Ha 2 hétig nem szólnak, akkor már érdeklődhetsz, hogy mivanmá.
8/11 anonim válasza:
Az állás jellegétől függ. Legutóbb 1 hónapot vártam a következő körre, majd 2 hetet míg értesítettek.
9/11 anonim válasza:
volt, ahol a helyszínen azonnal megmondták, h felvettek, volt, ahol 1 hónap múlva szóltak, h küldik a szerződést.
Cégtől, munkakörtől, jelentkezők számától is függ.
10/11 anonim válasza:
Continentál 6 hónappal interjú után szólt, hogy felvétel sikeres. :)
Csak hogy tudd, mennyire törődnek a dolgozókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!