Ha telefonos előszűrés végén azt mondják, hogy majd mindenképpen értesítenek akkor az mit jelent?
Figyelt kérdés
Az angolt is tesztelték, meg magyarul is kérdeztek dolgokat, de nem voltam valami jó formában :( Van még szerintetek esély vagy ezt buktam?2014. nov. 6. 18:35
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy mindenképpen értesítenek. A kiválasztási folyamat végén küldenek egy e-mailt, hogy most nem, de majd talán legközelebb.
Ha kell az angol és nem voltál elég jó, akkor sanszos, hogy buktad. Legközelebb, amikor megkérdezik, hogy alkalmas-e az időpont a beszélgetésre, nyugodtan mondhatod, hogy most nem, de fél óra múlva igen, és addig össze tudod szedni a gondolataidat.
2/3 anonim válasza:
azt, hogy enm fognak kereni és nézhetsz másik állást.
ígérni bármit lehet, munkád akkor van ha kezedben a szerződés.
3/3 anonim válasza:
Nekem is mondták már, hogy értesítenek, és értesítettek, hogy fel vagyok véve. Vagy hogy nem vagyok. Vagy mégsem értesítettek (ez a pofátlanság kategória). Tehát egyáltalán nem biztos, hogy negatív értesítést fogsz kapni. Mi nem tudhatjuk, hogy mennyi esélyed van, ezt inkább neked kéne érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!