Miért nem irják ki a fizetést?
#2 miért fura?
Én ezzel kezdem az egészet. Pénz miatt megyek oda dolgozni és nem azért, mert unatkozok otthon.
Én csak ritkán látom kiírva magyar álláshirdetésekben, hogy mennyi a várható kereset nagyjából (1-2 cégnél láttam csak). A többi helyen csak méltóztattak megkérdezni, hogy mennyit óhajtok keresni......
Miért nem írják ki?
Csak találgatni tudok:
-konkurencia miatt (bár a konkurencia is tudja, hogy adott szegmensben mekkora a reális kereset az adott munkakörben)
-mert mások se írják ki, akkor ők se teszik....
-állásinterjún megkérdezik mennyit szeretne keresni, akkor azt mondaná ami az álláshirdetésbe le van írva véletlen, és nem tudnák kiszűrni, aki többet akar keresni, mint amit ők akarnak adni
- és sok más butaság lehet mögötte....
Engem is bosszant hidd el....
Mondjuk pályázótól is függ, ki mennyit "ér".
Nem mindegy hogy valaki pályakezdő, és még tanítgatni kell 1-2 évig, vagy van 5-10 év tapasztalata, kialakult kapcsolatai és azonnal bedobhatod a mély vízbe. Utóbbi lehet 2x annyit fog keresni.
Vagy lehet fordított eset is, valaki ott van 10 éve, azóta nem kapott fizetésemelést sem, és nem akarják tudatni vele, hogy figyu öreg, a munkád 2x ennyit is megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!