Ti mennyi pénzt fixálnátok le a helyemben? (mérlegképes könyvelő)
Sziasztok! A kérdés egy kicsit komplexebb:
- 5 éves munkatapasztalatom van (IT, gyártás, pénzügy)
- a német felsőfokon, az angol középfokon megy
- OKJ-s végzettségem van (sajnos nem vág ide - számítógépes grafikusi)
- 25 éves nő vagyok
- a jelenlegi cégnél 9 hónapja dolgozom SAP adminisztrátorként (számlák, gyártáslejelentés, utalások stb.); a főnököm most felajánlotta, hogy tanulmányi szerződéssel végezzem el a mérlegképes könyvelőit + előtte a számvitelit is el kell végezzem (mondjuk én most is könyvelek be számlákat, pedig elvileg nem szabadna)
- tudni kell, hogy a főnököm rettentően smucig, ezt bizonyítja a jelenlegi fizetésem, ami nettó 117000 Ft... A jó munkakörülmények tartanak még itt. Szeretnék maradni, de a jelenlegi fizetésem nem tart ezen az úton. A cég egyébként Győri gyár.
- hajlok arra, hogy megkössem a céggel ezt a tanulmányi szerződést, de valahogy bele kellene tenni, hogy mennyit legyenek kötelesek fizetni, ha elvégzem a könyvelőit. Összezavarodtam, nem tudom, mi lenne a reális kérés a kvalitásommal.
Remélem tudtok segíteni! Már régóta dühös vagyok emiatt, hogy a fizetésem nincs összhangban az elvégzett munkával, és ezt jó lenne helyrepofozni!
Kérlek titeket, hogy nettó összeget írjatok!
Nem szervesen tartozik ide, de basic IT tudással es közép angollal keres a ceg ahol vagyok 1st line agentet folyton, ami nem álom meló, viszont netto 180 korul van a vége, ami kb 50ezerrel kevesebb a konkurens cégeknél. (Bp, multi)
A 117 nevetséges, az említett példában talán kevesebb tudással 230rol beszelunk.
# 11 Nálunk is sokkal tobbet kap a gyari munkás, 1300 Ft-os oraberben vannak, amirol mi irodasok nem is almodhatunk. Nem irigylem toluk, megerdemlik, csak jo lenne, ha nekunk is jobban menne egy kicsit anyagilag.
# 12 Én dolgoztam IT helpdesken netto 150 ezerért, csak ott hagytam a koltozes miatt, de szivesen csinalnam most is, ugy hogy amit mondasz az jo, lehet ebbe az iranyba kellene tovabbmennem, es ezt a penzugyesseget elfelejtenem :)
Szia, nem fogadtam el a tanulmányi szerződést :)
Szerintem jól döntöttem. Úgy tervezem, még pár hónapot maradok a cégnél, aztán elmegyek másik céghez, jobb pénzért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!