Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkalehetőség lenne...

Milyen munkalehetőség lenne számomra?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Nem apróhirdetést adok fel, csak érdekelnek, milyen lehetőségek vannak számomra.

31 éves férfi vagyok, kb. 6 éves munkatapasztalattal. Vagyonőrként dolgozom, mellette rendszergazdának tanulok (felnőtt képzés keretében, péntek késő délután és szombat nappal van oktatás). A tanfolyam 2017 tavaszán ér véget. IT alapismeretek modulzárót már letettem (számítástechnikai szerelőinek felel meg).

Budapesten lakom, jogosítványom sajnos nincs és rábeszélni sem tudok jól embereket, úgyhogy sajnos ahol ez számít, azokban nem vagyok használható (és nem vagyok leszázalékolva, de nehéz fizikai munkát nem végezhetek).

2016. aug. 30. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

szalagmunka

az a rendszergazdai biszbasz a feneked kitörlésére jó

2016. aug. 30. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
A rendszergazdai OKJ-t, elsősorban a saját tudásom gyarapítása miatt tenném le.
2016. aug. 31. 06:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagyonőr, portás...más nem nagyon jön számításba. Mert ugye az árufeltöltést, 3 műszakos szalagmunkát nem végezheted.
2016. szept. 2. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
BKV ellenőr például, recepciós, műszaki boltban eladó (többet fog érni a rendszergazda papírod, mintha kereskedelmi végzettséges lenne), kb bármi, amihez nem kell diploma. Mondjuk én a helyedben az it-re feküdnék rá, ha van energiád, nyomj le egy hardvermérnökit.
2016. szept. 2. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!