Synyster1993 kérdése:
Hova érdemes költözni? (Budapest vagy Debrecen? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Spanommal szeretnénk elköltözni.. Jelenleg Borsod Megyében lakom és itt szörnyű az életszinvonal.. A munkalehetőség... Igazság szerint tanácstalan vagyok... Budapesten tudom hogy könnyen találnék munkát de viszont az albérlet megkerítése szörnyen nehéz és nagyon drága.. Míg Debrecenben sokkal egyszerűbb lenne ez az oldala. Viszont az lenne a kérdésem hogy ott mennyire nehéz munkát találni ? Fent tartani 2 embernek azt a 70-80.000 ft-os albérletet ami durván 35-40.000 ft havonta. Mindkettönknek csak érettségie van illetve egyikünknek nyelv vizsgája.. Válaszotokat előre is köszönöm!!!2016. aug. 18. 23:00
1/4 anonim válasza:
Inkább Győr vagy Szombathely, de külföld se megvetendő :)
2/4 anonim válasza:
Nyugatra érdemes költözni.
Minek akarsz Budapestre költözni érettségivel? Nyomorogni meg a sok segg főbérlővel szívni?
3/4 anonim válasza:
Debrecenben is találsz munkát!
Az albérletek olcsóbbak valamivel mint Pesten, de kb. azonos szintűek mint Győrben.
Én Debrecenbe költöztem 8 éve, és nagyon nem bántam meg: nagyon jó az infrastruktúra, van fejlődési lehetőség, rengeteg sportolási lehetőség is van és szórakozni is lehet.
Én ha elköltöznék innen akkor csak külföldre, itthon nem jobb máshol sem.
4/4 anonim válasza:
Győr, Sopron és járjatok át a túloldalra dolgozni euróért és költsétek el itthon Ft-ban. Ekkor jártok a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!