Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti dolgoznátok SSC-ben?

Ti dolgoznátok SSC-ben?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 11:35
 1/2 anonim válasza:

Minden további nélkül, most is ott dolgozom.

Először admin munkával kezdtem, az persze nem volt nagy szellemi kihívás, de valamivel el kell kezdeni, azért vállaltam akkor a munkát, mert kellett a pénz.. Viszont később egyre több felelősséget kaptam, találtam olyan területet, ami érdekel, projektekben vettem részt majd idővel vezettem őket, pár éven belül pedig cégen belül megpályáztam külföldi állást, amit megkaptam és ott is sikereket értem el. Azóta már másik (szintén SSC) cégnél vagyok, de nem azért mondtam fel, mert rossz sorom lett volna. Ezt több ismerősöm is megcsinálta, különböző cégeknél.. De aki jól dolgozott, azokat is előléptették 2-3 éven belül, még ha maradtak is Budapesten.

2016. aug. 25. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem mindenki bírja az SSC-s munkát. Itt persze nem call centerre vagy IT supportra gondolok, hanem pénzügyi SSC-re. Előbbi kettőt még annyira se lehet bírni. A pénz jó, munka van bőven, bejelentenek, nem trükköznek. Cserébe illene egy, de inkább két nyelven beszélni és lehet nem árt valamilyen pénzügyi végzettség. A munka jellegénél fogva főleg operatív szinten nem nagy kihívás, monoton.
2016. aug. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!