Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért jellemző ez nálunk...

Miért jellemző ez nálunk Magyarországon? Elkeserítő nagyon.

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy a magyar nem igen akar rendesen normálisan dolgozni?

Miért van az,hogy leadom szervízbe a telefont,két hét múlva szólnak,hogy készen van.Én bele teszem a SIM-et,mondom letesztelem,konkrétan 2 másodperc múlva mondtam sz..r nem megy még mindig,nincsen térerő,nem működik.

Egy bolt,így kimeri adni a készüléket és állítja működik?

Nem is értem.

Vagy a boltban amikor 4 kasszából megy max 2 vagy 1 ott is tökölnek.

A bankba szintén ma pl 25 percet vártam pedig voltunk vagy 3-n kb. ebből egy pult működött a többiek cigiztek meg mászkáltak nem dolgoztak.

Okmányirodában dettó megy két pult 20 emberre,a többiben a csaj a körmét reszelgeti.

Miért jó ez?

Miért nem akar a magyar pluszt beletenni?Miért csak a ,,jó ez,éppen eldolgozgatok amennyit nagyon muszály" elvet vallja?

Miért nem teszik oda magukat?

Miért nem dolgoznak teljes lélekkel?

Bezzeg,ha fizetés emelés kell azonnal tartja a markát mind.

Kedvencem amikor szídnak minket IT-sokat,persze azt nem látják,hogy ha meló van akkor én speciel odateszem magam,teperek megyek.

Állandóan pluszt vállalok,intézkedek azonnal,nem tökölök.

Hívom a külföldi kollégát ha kell,emailezek,elébe megyek a dolgoknak.Igen meg is fizetnek,csak én dolgozok meg sok ilyen ismerősöm és barátom is ilyen.

Nem fényezem magam,csak érdekel miért van ez?

Nagyon gáz.

Ezt Balázs te is olvasd el,mert te szoktál itt dajdajozni a melósokért,hogy miért nem keresnek ennyit meg annyit.

Tessék itt a válasz a kérdésedre a kérdésemben.

2016. aug. 23. 14:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
42%

#16#17 vagyok ismét. Tudod nem mindenki a túlvilági menyországra meg a nyugdíjas évekre hajt.

Én elmondhatom magamról hogy 35 évesen gyakorlatilag nyugdíjas vagyok, és nem kell melózni járnom, sőt melóznom sem, és ezt csupán enneka felfogásnak köszönhetem, ami ebben a térségben nem igazán általános, vagy elfogadott.

(de kit érdekel)

2016. aug. 23. 15:53
 22/39 anonim ***** válasza:
69%

#14 és mégis mikor járjak interjúkra, amikor 8-5ig dolgozom??? Akkor amikor betegen fekszem az ágyban?? mint most is.. biztos nyerő lenne, ha odahánynék az interjúztató elé.

#13 de, a cégnek ki**ott jól megy, 2014es éves profitja 2 milliárd forint volt. Ez a profit és nem a bevétel! Év végén a "céges" bulin meg közölték, hogy egyik munkavállaló sem kap semmit, aki a középvezetők alatt helyezkedik el.

Ezért tépjem magam??? nem nagyok hülye!

miért maradok?

Azért mert nincs más. Vagyis lenne, de az is ugyan olyan sz@r mint ez. nem fogok átmenni a sz@r helyről egy másik sz@r helyre.. annak semmi értelme nincs.

#21 dehogy vagy te nyugdíjas 35 évese létedre. Egy kamus gyks troll vagy mint a többi. Kérdező meg egy okoskodó provokatív **sz. Ilyenekkel van tele ez az oldal, akik ebben lelik örömüket.

2016. aug. 23. 16:30
 23/39 anonim ***** válasza:
75%
#18 ezt a f*s dumát. Senki sem tudja előre, hogy a melóhely jó lesz e vagy sem, korrektül fog e fizetni, vagy mutyizik, késve fizet, elvárja az ingyen túlórát, bejelent e valójában 8 ra, vagy csak papíron.. Senki sem a rossz tulajdonságaival kezdi a bemutatkozást. ti biztos igen. Ja bocs, nektek nincs rossz tulajdonságaitok, mert a saját szemetekbe hazudjátok, hogy nincs.
2016. aug. 23. 16:34
 24/39 anonim ***** válasza:
36%
Személy szerint azért végzem lelkiismeretesen még a legalja munkákat is, mert ebből elsődlegesen én magam profitálok. Ha rossz minőségű munkát adnék ki a kezeim közül hónapokon vagy éveken keresztül és ehhez a munkamorálhoz szoknék hozzá, akkor utána hogyan tudnék egy jobb munkahelyre kerülve hirtelen egyből magas színvonalon teljesíteni (neadjisten vállalkozni)?
2016. aug. 23. 16:51
 25/39 A kérdező kommentje:

#22-es gartula neked,olvasd el 13-as írását.

Kifogás na igen az megy ezerrel.

Hallgass Brian Tracyt rádférne.

Minnél fontosabb ember vagy a cégnél annál többet kapsz a húsos fazékból,ez van.

Tetszik nem tetszik,érd el,hogy vezető legyél.

Csak ahhoz dolgozni is kell nem csak lábat lógatni.

Miért nem képzed magad,sok sikeres ember meló után otthon este tanult órákat,és így értek el sikereket.

Nem kifogásokat gyártottak meg nem pampogtak.

Ha csak sz_r helyre tudsz menni,az kinek a hibája őszintén?

Sajátíts el olyan tudást amire szükség van,szabadidődet áldozd rá.

Igen komfortzónádból ki kell lépni,ez van.

Legyél olyan szinten,hogy abból a profitból te is részesülj,legyél kreatív,mutasd meg te nem vagy átlagos,nem állsz be a sorba.

Szerinted azok a vezetők a két szép szemükért vannak ott?

Tudom igen családtag most ez jön,mindenki biztosan nem.

#23-as te is olvasd el 13-as válaszát,élő példa.

2016. aug. 23. 16:53
 26/39 A kérdező kommentje:

Tessék 24-s a következő akinek van AGYA is.

Önfejlesztő tréner mondta,kezeld úgy a munkahelyedet mint saját cégedet.

2016. aug. 23. 16:54
 27/39 anonim ***** válasza:
86%
Rohadtul lesz**od a munkádat,ha az anyagiakon kell stresszelned. Ennyi.
2016. aug. 23. 17:11
 28/39 anonim ***** válasza:
32%

# 26

:D de az önfejlesztő trénereket a cégek pénzelik!

Majd akkor kezelem úgy a munkahelyemet minta saját cégemet ha a nyereségéből is úgy részesedek!

De amíg valaki 20 millát vág zsebre évente tisztán abból az én bérem meg ha jó másfél milka addig hadnemár!

Érzed nem?

2016. aug. 23. 17:14
 29/39 anonim ***** válasza:
57%

"Előbb dolgozni kellene,és hajtani,és megmutatni,hogy ő az aki. "

Tipikus balkáni mentalitásod van. Nyugaton csak azért rendesek veled, megkapod a túlórapénzt, nem a munkaidő vége előtt szólnak, hogy túlórázni kellene, születésnapodon a kisvállalkozó főnök hazaenged és fizeti a napodat (tapasztalat) és alapból nem elvárás a túlóra.

S mivel mindenkinek van egy ismerőse, aki már kinn van és hallja, látja a dolgokat, látja hogy nyugodtan él és van pénze hajtás nélkül, ezért ez balkáni "hajtsál, akkor embrszámba veszlek" kezd csődöt mondani.

Ennyi. Fordítva ülsz a lovon, mint a legtöbb kisvállalkozó magyar, aki még nem járt a világban.

2016. aug. 23. 17:15
 30/39 A kérdező kommentje:

Most írtam le,képezd magad fel olyan poziban ahol több a béred.

Miért adjanak neked magas bért,ha nem törtetsz?Ha nem mutatsz fel valamit amit mások nem?

2016. aug. 23. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!