Miért jellemző ez nálunk Magyarországon? Elkeserítő nagyon.
Miért van az,hogy a magyar nem igen akar rendesen normálisan dolgozni?
Miért van az,hogy leadom szervízbe a telefont,két hét múlva szólnak,hogy készen van.Én bele teszem a SIM-et,mondom letesztelem,konkrétan 2 másodperc múlva mondtam sz..r nem megy még mindig,nincsen térerő,nem működik.
Egy bolt,így kimeri adni a készüléket és állítja működik?
Nem is értem.
Vagy a boltban amikor 4 kasszából megy max 2 vagy 1 ott is tökölnek.
A bankba szintén ma pl 25 percet vártam pedig voltunk vagy 3-n kb. ebből egy pult működött a többiek cigiztek meg mászkáltak nem dolgoztak.
Okmányirodában dettó megy két pult 20 emberre,a többiben a csaj a körmét reszelgeti.
Miért jó ez?
Miért nem akar a magyar pluszt beletenni?Miért csak a ,,jó ez,éppen eldolgozgatok amennyit nagyon muszály" elvet vallja?
Miért nem teszik oda magukat?
Miért nem dolgoznak teljes lélekkel?
Bezzeg,ha fizetés emelés kell azonnal tartja a markát mind.
Kedvencem amikor szídnak minket IT-sokat,persze azt nem látják,hogy ha meló van akkor én speciel odateszem magam,teperek megyek.
Állandóan pluszt vállalok,intézkedek azonnal,nem tökölök.
Hívom a külföldi kollégát ha kell,emailezek,elébe megyek a dolgoknak.Igen meg is fizetnek,csak én dolgozok meg sok ilyen ismerősöm és barátom is ilyen.
Nem fényezem magam,csak érdekel miért van ez?
Nagyon gáz.
Ezt Balázs te is olvasd el,mert te szoktál itt dajdajozni a melósokért,hogy miért nem keresnek ennyit meg annyit.
Tessék itt a válasz a kérdésedre a kérdésemben.
#8 minek képezzem magam ha nem fizetik meg? Nyelvet megtanultam a saját szabadidőmben és a saját pénzemen, nyelvpótlékot nem adnak, de elvárják, hogy angolul szolgáljam ki az angolul beszélő ügyfelet. Ezért tanuljak?
Én már letettem az asztalra sok mindent, a kutyát se érdekli, hogy mi van az asztalon. Míg a cégek monopolhelyzetbe vannak, addig a dolgozó neve kuss! Így nem fogom törni magam azért, hogy a cégnek jól menjen, mert én abból nem látok semmit. A fizetésemet így is meg úgyis megkapom, ha meg nem, akkor keresek másik helyet.
ja persze, az IT-sek maguk a megváltók, a minta. 6 hónapja sz@r a programon belül a vonalkód beolvasás, napi szinten lejelentem, hogy sz@r, oldjátok már meg. Visszajön a válasz, hogy rajta vannak. Azóta sincs megoldva... de azért a 8 óra munkaidőből 3at el tudnak kávézgatni, röhögcsélni, meg bagózni, amíg nekem vagy 40 perc szünetem (amit nem fizet a cég) és akkor is dolgozom mert annyi a munkám.
És akkor év végén a fizetésemelés helyett megkapjuk, hogy sz@rul megy a cégnek, nem lesz fizetésemelés... érdekes, hogy azért tudnak venni 150 millióért céges autókat.
Pofánkba röhögnek, mi meg asszisztáljunk hozzá. Hol élsz te?
#11 mondjuk pont azért,hogy pályázz más melóhelyre.
Miért nem pályázol?Ha nem tetszik kezdj el interjúkra járni.
Utolsó,igen azzal törődj,hogy te végezd el a melódat kiválóan.
Miért maradtok akkor ott?
Miért nem pályáztok?Munka mellett kell interjúkra járni.
#13-as igen pont így van,tessék tanuljatok tőle.
Nobel díjat adnék neked,ezért a válaszért.
Az a baj,hogy nem érzitek magatokénak a céget,mintha a saját cégeket lenne,pedig ott a kulcs,pici pluszt kell beletenni.
,,Hajszálnyi különbség",Youtube videó.
Én is megvoltam becsülve mert állandóan túlteljesítettem,pluszokat vállaltam,mentem,akár átvettem más melóját,megbízhatóan,ha valamit meg kell csinálni határidő -2 nappal leszek készen vele.
Te odatennéd magad havi 80-100-120 nettóért túlórákkal, börtön szindrómával, és arisztokratikus belső hierarchiával?
Mert ha igen akkor nem becsülöd magad.
Ennyit arról hogy odateszed.
https://www.youtube.com/watch?v=1loekp7PpxY
Magadnak teszed oda, de nem a cégnek!
Mert jobbat érdemelsz!
Akkor again.
Miért nem kezdel el pályázni máshova?
Kivállalta el a melót?
Ki mondta azt csináld?
Miért nem keresel mást?Miért nem próbálkozol?
Te ezt vállaltad,egyes egyedül te,akkor becsülettel végezd.
#16 #17 ugyanaz vagyok.
Vannak akik lehetőségre várnak és csupán amiatt vannak ott egy melóhelyen, de a lehetőség nem feltétlenül attól függ, hogy odateszik e magukat!
Nekem is volt már olyan helyem ahol nem a fizetésért jártam be dolgozni, hanem az "okosságért"
De ehhez kell némi idő mire kiismered a rendszert és meglátod a lehetőséget, ha egyáltalán van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!