Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy tolmácsnak ilyen keveset...

Egy tolmácsnak ilyen keveset fizetnek?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy budapesti céghez, angol-orosz tolmácsot kerestek ( felsőfokú nyelvtudás mind a két nyelvből). Átutaztam érte a fél országot, felmérték a nyelvtudásom, nagyon jónak találták. Jött a feketeleves: az ajánlatuk nettó 120 ezer forint, semmi egyéb! Három hónap múlva ez 150 lenne. ( Bruttóban mondták persze, csak átszámoltam nettóban). Ez hihetetlen. Nagyon szeretném a munkát, és el is vállalnám, de ennyi pénz még akkor is nagyon kevés lenne Bpn, ha lenne lakásom ott, de nincs. Számomra hihetetlen, hogy ennyire keveset keres egy tolmács, én legalább a duplájára gondoltam +egyéb juttatások.
2016. aug. 22. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez van. Sírnak a cégek, h munkaerőhiány, de meg nem fizetnek senkit.

Amúgy jótanács: mielőtt fél világot átutazol 1 állásért, előtte telefonban kérdezd még a bért. Sok időt, pénzt fogsz megspórolni.

Nemrég a közgazdász-könyvelő bnőmnek (angol, német felsőfokkal) nettó 85öt kínáltak Bp-en. Neki is felesleges volt utaznia.

2016. aug. 22. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1# 85 nettó? :O Az maga a megalázás....
2016. aug. 22. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkán jobban fizetnek nettó 120-nál egy angolul és oroszul tudónak. A legtöbb SSC-nél ilyen nyelvtudással kezdőként is 200+ nettót kapnál a legrosszabb esetben is. Milyen cég volt ez? Valahogy úgy érzem, hogy a magyarok szoktak ilyen röhejes ajánlatokkal jönni. 120 nettóval még egy albérlet se jön ki.
2016. aug. 22. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Magyar tulajdonú cég, nemzetközi kapcsolatokkal..amúgy már egy jó ideje hirdetik az állást, ilyen fizetés mellett fogják is még..mondtam nekik, hogy kezdetben 200, majd 250 nettó, és azonnal kezdek, és még szerintem így is alul leszek fizetve. Azt mondták, ne röhögtessem őket...mondtam, akkor sok sikert, hogy találjanak egy ilyen tudású embert ennyi pénzért. Vicc.
2016. aug. 25. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted.
2016. aug. 25. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!