Nagyon alap német nyelvtudással (tanultam régen egy keveset, de mára az kb nullával egyenlő az a tudás), középszintű angollal van esély Németországban munkát találni? Többi lent
Angollal lehet azért boldogulni, de közel nem annyira mint némettel. Árulfeltöltö tudsz lenni 400-eurós minijobberként.´Boltokba keresnek még kisegítöt így, de oda meg tudni kell beszélni.
Viszont ebben az évben 800ezer Flüchtlingre számítanak, szerintem az alja munkák mind be fognak telni.
Gondolom mar igy is ok a legolcsobbak...:D
De szerintem a kerdezo elhelyezkedesi eselye nem rossz az angollal, ha tenyleg nem valogat. Bar en a helyedben au pairkent mennek a parom utan, hogy rendesen megtanuljam a nyelvet, es utana indulnek neki az allaskeresesnek, itthoni szakmai tapasztalattal, kinti referenciaval es kint szerzett nyelvvizsgaval.
"Gondolom mar igy is ok a legolcsobbak...:D "
Nem most pomt hogy drágák, mert el kell tartani öket, és cserébe max néha megverik a befogadókat mint tegnap Suhlban.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!