Állandó túlóra ajándékba a cégnek? Vélemény?
Hát nálam az előzőnél úgy volt, hogy "papíron fél 6-ig" volt a munkaidő. Persze ez kb sosem volt így, mert simán bent voltál 6-7-8-ig minden nap kb.
A többiek meg még otthonról is nyomták olykor este, 22-23- órakor, vagy tovább is. Nekem ráadásul majd 1 óra utazás reggel és este...
Persze ott legalább kifizették a túlórát, na meg nem 130 volt az alap, hanem 150.
Én ott hagytam, mert:
-nem akartam odajutni, ahova többiek itt, életük, se családjuk nem volt.
-nekem kell a pihenés és egy kis nyugi otthon, itt meg hazaértem és volt kb 2-3 óra alvás előtt néha és reggel indult újra, semmi másra nem volt időm mellette
- a légkör meg átcsapott szarba, gyomorgörccsel feküdtem/keltem, nem segítettek, és olyan hangnemet eresztettek meg maguknak, hogy az egyik után felálltam és ott hagytam az egészet.
Egy fél évet-évet mondjuk pályakezdőként érdemed lehet kihúznod, mert később jól fog jönni, ha bírod.
(Egyébként én nem bántam meg, hogy otthagytam az előbb említett helyet, sőt.)
Na ne, oké hogy az ember pályakezdő meg satöbbi, de ez nem jelenti azt, hogy napi 2-3-4 órákat rá kéne húznia (pláne ingyen).
Az még rendben van, hogy az ember komolyan veszi a dolgát, tényleg fejlődni szeretne és nem dobja el a billentyűzetet a munkaidő lejártakor pontban és heti párszor ráhúz akár fél órát ha valaminek épp a közepén van.
Én azt mondom, hogy kezdj el más helyet keresni, aztán ha találsz akkor dobbants.
Utolsó előtti vagyok:
Lehet hogy, úgy tűnt, mintha azt akartam volna sugallni, hogy maradj ott( a fél éve lehúzására gondolok, ha bírod), de egyébként hagyd ott a francba!
Én is ott hagytam az ilyen munkahelyet elég hamar (legjobb döntésem volt), és 2 hónapon belül találtam jobbat.
Gondolom az interjún nem arról volt szó, hogy ingyen rabszolgákat keresnek...
Tény, hogy munka után még képezned kell magad, de az egy nagy kamu, hogy ingyen kell dolgoznod. Maximum kevesebb pénzért vagy úgy, hogy lecsúsztatod máskor.
Jelenleg sak szimplán átb***nak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!