Interjúra hívás előtt próbafeladat?
Figyelt kérdés
Nem első alkalom, amikor felhívnak azzal, hogy próbafeladatot sózzanak rám, interjú előtt. Még azt sem tudni mennyit fizetne, milyen a céges kultúra, a tervei, de még a munkaidőt sem. Szimplán "túljutottam az első körön". Ezek amúgy nem ötperces feladatok, legutóbb majdnem két hetet szórakoztam vele, persze azóta vissza sem hívtak. Nem az hogy nem fair, de egy hirdetésből semmi sem derül ki, és így még én fáradjak azon, hogy netán megtudjak alap információkat. Persze az sem biztos, nekem tetszene.most is lenne egy, a hirdetést leszámítva semmi konkrétumot nem tudok, interjúra sem hívtak még, de már feladat, persze hétvégére. Mit gondoltok, fair dolog, vagy csak én gondolom így?2016. aug. 19. 17:26
11/11 A kérdező kommentje:
Nekem.ez volt a legrosszabb: behivnak egyszer. Majd behiv megint, hogy meseljen a cegrol, es probafeladatot adjon ki. Megcsinaltam, el voltak ajulva, harmadik behivasra felvettwk. Ekkor mondom acsi, es a reszletek? Jaa, nem leszel bejelentve, most szezon van, gyakran este tiz ig kell meg masnak pluszba besegiteni, es meg gizike feladatat is csinald a tied mellett.....
2016. aug. 20. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!