Az ügyfélszolgálati munkatárs ( ügyfélszolgálati munka ) vagy a telefonon keresztüli értékesítés a jobb munka? Biztosítói munkáról van szó.
Mindenképpen az első.
Legalább is én ódzkodom attól, hogy idegen embereket zaklatva próbáljak rájuk tukmálni olyant, amit a hátuk közepére sem kívánnak.
Első vagyok.
Én dolgoztam értékesítőként, 80.000 Ft volt az alapfizetés, havonta 50 embernek kellett volna eladni a terméket, plusz ha azon felül teljesítettél, kaptál pár 1000 Ft-ot emberenként.
Hát hadd ne mondjam hány embert sikerült beszervezni egy hónapban... 10-et sem, nem hogy 50-et.
Azt ígérték, akkor is megkapjuk a 80.000 Ft-ot, ha nem jön össze az 50 ember, de persze nem úgy volt. 20-30.000 Ft-okat fizettek és még téged b*sztak le, hogy nincs ügyfél.
Amikor odamentünk már akkor mondta ott egy nő, hogy havonta cserélődnek az alkalmazottak, és tényleg. Nincs olyan hét, hogy a főnök ne hirdetné az állást.
Ráadásul napi 8 óra telefonálgatás rettenetesen unalmas. Már 2 óra után teljesen ki voltam lelkileg. Én soha többet nem csinálnám, inkább lennék takarítónő, minthogy még egyszer ilyet csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!