Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne feldolgozni...

Hogyan lehetne feldolgozni diplomásként, hogy nem a végzettségemnek megfelelő munkakörben dolgozom?

Figyelt kérdés

Tudom, többen is vagyunk így.

Közgazdasági végzettségem van és csak adminisztrátorként kaptam állást, azt is 7 hónap után.

Nem tudom mit csinálok rosszul.Nincs függőben a diplomám, a szakmai nyelvvizsga is megvan, tehát teljesen kész.

A fizetésem netto 120 ezer + kafeteria.Előrelépési lehetőség nem nagyon van.

Ez a fizetés arra sem jó, hogy elköltözzek a szüleimtől.Illetve lehetséges, de életnek nem nevezném azt.

Van ismerősöm, aki szintén diplomás, ő meg raktárosként dolgozik.

Tiszte szégyen ez az ország, hogy a képzett diplomás fiatalok nem találnak normális állást, normális fizetéssel.

Az a baj, ahogy én látom, a magyar kormány stratégiája az "olcsó munkaerő", mindenféle összeszerelőüzem , mint "munkahely".

Ahelyett, hogy értelmes politikát folytatnának.

2016. aug. 14. 14:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%

19:

5000? Nem 50-et akartál írni?

Egyébként pénzügy MSc-n nálunk sincs államvizsga, csak védés. Legalábbis ahol én végeztem. Vizsgák persze vannak, de komolytalan az egész, csak az bukik meg, aki nagyon akar.

2016. aug. 15. 08:03
 22/24 anonim ***** válasza:
93%
Általánosságban én azt látom, hogy az egyetemisták azt hiszik, hogy amikor kikerülnek az egyetemről nettó 200-al kezdik, ami csak felfelé fog ívelni. Nincs realitásérzékük. Egyrészt, másrészt rengeteget képeznek pl közgazdászból, jogászból és ez lejjebb nyomja a bért. Idővel és tapasztalattal ez feljebb megy és többet fog az ember keresni mint egy aldi-s targoncás, de ebbe nem kevés energiát kell feccölni.
2016. aug. 15. 10:48
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen. Azt hiszik nettó 300-al kezdenek nyugalom van.
2016. aug. 15. 13:49
 24/24 anonim ***** válasza:
87%
UK-ban szó számra adnak meg mindent, szóval 5000 szavas esszére gondolt a srác, bár az nem túl sok, de simán elképzelem, hogy ennyi elég.
2016. aug. 15. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!