Hogyan lehetne feldolgozni diplomásként, hogy nem a végzettségemnek megfelelő munkakörben dolgozom?
Tudom, többen is vagyunk így.
Közgazdasági végzettségem van és csak adminisztrátorként kaptam állást, azt is 7 hónap után.
Nem tudom mit csinálok rosszul.Nincs függőben a diplomám, a szakmai nyelvvizsga is megvan, tehát teljesen kész.
A fizetésem netto 120 ezer + kafeteria.Előrelépési lehetőség nem nagyon van.
Ez a fizetés arra sem jó, hogy elköltözzek a szüleimtől.Illetve lehetséges, de életnek nem nevezném azt.
Van ismerősöm, aki szintén diplomás, ő meg raktárosként dolgozik.
Tiszte szégyen ez az ország, hogy a képzett diplomás fiatalok nem találnak normális állást, normális fizetéssel.
Az a baj, ahogy én látom, a magyar kormány stratégiája az "olcsó munkaerő", mindenféle összeszerelőüzem , mint "munkahely".
Ahelyett, hogy értelmes politikát folytatnának.
19:
5000? Nem 50-et akartál írni?
Egyébként pénzügy MSc-n nálunk sincs államvizsga, csak védés. Legalábbis ahol én végeztem. Vizsgák persze vannak, de komolytalan az egész, csak az bukik meg, aki nagyon akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!