Ha már aláírták a felmondásomat, azt visszavonhatják?
Megtett nyilatkozatot nem lehet visszavonni, közös megegyezést pedig csak mindkét fél beleegyezésével lehet módosítani. Ennyi.
A keresőképtelenséged utáni ellátás viszont tényleg csak addig jár, amíg a munkaviszonyod véget nem ér.
Esetemben a közös megegyezést pénteken aláírtuk délben, a délutánt nem kellett ledolgoznom, mivel még 1 nap szabit sem vettem ki ezért, megegyeztünk, hogy ezt nem kifizeti, hanem megkapom időarányosan.
Tehát a 11 nap szabi alatt is pörög a munkában töltött időm, a 10-edik napon telelettem kiütéssel, 12 nap betegszabival egészült ki, majd a járdát a főúttal összetévesztőnek köszönhetően +2 hónappal és ez után még mindig volt az 1 nap szabim.
3 hónapig kaptam a fizum, és erre jött a céges biztosítás ami még érvényes volt rám + 2 havi fizetés + 1 havi fizetés a közös megegyezés szerint. A feladatkörömet aki átvette elbukott benne, jöttek e CE ellenőrök így 3*2 napot behívtak külön szerződéssel, ezért 2 havi fizetést kaptam.
Nálam is próbálkoztak a közös megegyezés átírásával, de mivel számomra előnytelen lett volna, ezért megköszöntem és nemet mondtam. Tudni kell nemet mondani, főleg ha ez több havi fizetést jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!