Milyen következménye lehet annak ha a munkahelyen felállok leteszem a tollat és perc múlva hazamegyek a felmondásomat meg postázom?
Csak igen röviden: a főnök igen sokszor beszólogatott inkorrekt mődon. Elhatároztam, még egy beszólás és szó szerinti értelemben ott és abban a pillanatban leteszem a tollat, veszem a táskám és 1 perc múlva ajtón kívül leszek. A felmondásom pedig postázom.
Milyen következménye lehet ennek?
Irodai admin munka, nem agysebész vagyok, nem pilóta stb.
Szóval senkit se fenyeget veszély mert ellátatlanul marad a meló.
Ezt vitatom. Igaz h pillanat alatt talál mást, csak kérdés az a más nem egy kontár-e.
Van ott olyan pozíció ami vagy 1 éve betöltetlen, mert ikszedik jelöltet hallgatták meg de egyik se volt jó. Jelentkező lenne, csaj vagy kontár vagy ért hozzá de amikor meghallja mennyi is lenne a fizu akkor köszönöni szépen a meghallgatást és távozik.
"ő pillanatok alatt talál mást, "
Ja de azt megtehetem, hogy felmondok nem azonnali hatállyal, hanem persze felmondási idővel, és a felmondási időt 100%-ban betegállományban töltöm mert az is beleszámít a felmondási időbe.
És akkor erre varrjon gombot a munkáltató. Hát sajnos megbetegedtem. Van ez így.
ÉS megteheti, hogy táppénzes felülvizsgálatot kér.
Most komolyan, te se vagy ám jobb nála...
De jobb vagyok mert én nem lopom ki a munkatársaim zsebéből a pénzt azzal hogy bejelentem őket 6 órára valós munkaidő meg 8-12h, a fizu csak 6 órára jár, a többi meg zsebbe megy, ha megy, mert van hogy késik töredékes a zsebpénz,vagy épp nincs is.
Én jobb vagyok mert nem trükközök szerződésekkel (késve bejelentés stb).
Ühüm. És hadd kérdezzem meg hogy tudok ebben a szituban nem csalni?
Hm?
Ott a 6 órás munkakeret a szerződésben és közlik 8-ba 10-be kell maradni. Mit tehetek? Ha azt mondom nem maradok = már ki is rúgtak.
Dolgozzam le a túlórát és amikor jön a pénz mondjam azt hogy nem kell mert nekem csak 6 óra után jár pénz?
????
Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!