Mi a FRANCÉRT nincs munka? Miért a szimpatikus embert választják a kvalifikált helyett? Miért ér ló. T a neten szerzett szaktudás? Miért vannak nyugaton is embertelen körülmények?
"Ahogy a felsőfokú végzettségűek 90℅-a kb semmit nem használ a tanultakbol, de önmagában a tény, hogy elvégezte az adott képzést egy képet fest szorgalomrol, értelmerol, stb.. "
értelemről? XD miért? szorgalomról? az, hogy fölösleges dolgokat tanul valaki szerintem max. idiótaságra vall.
Szerinted. Mégis az "idiótának" van jól fizető munkájuk, míg neked nincs.
A valóságban az oktatás tanulni tanít.
Foglaljuk össze:
hatalmas arcod van, a tudásodról egyáltalán nem adtál tanúbizonyságot, ellenben sír a szád és vitatkozol a tanácsokkal/véleményekkel.
A kérdést, néhány választ és a kérdező néhány kommentjét elolvastam.
Röviden tömören:
A kérdező azt mondja, hogy tudja a C++-t.
Adatbáziskezelőket stb. nem.
Csak 8 általánosa van.
Mindenhová iskolai végzettség kell.
A megoldás:
Menj el tanulni informatikát, annyival előrébb leszel, hogy tudsz programozni, ami szerintem a legnehezebb része lehet (én nem értek hozzá).
Elvégzed a sulit (persze előtte az érettségit), lesz papírod róla és megvan oldva az iskolai végzettség kérdése.
Ennyi a megoldás.
Viszont a kérdésből, ezt a sort nem tudtam mire vélni:
"Miért a szimpatikus embert választják a kvalifikált helyett?"
Kérdező, te lennél a kvalifikált? 8 általánossal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!