Mi a FRANCÉRT nincs munka? Miért a szimpatikus embert választják a kvalifikált helyett? Miért ér ló. T a neten szerzett szaktudás? Miért vannak nyugaton is embertelen körülmények?
Figyelt kérdés
Próbáltam az utóbbi években tanulni, programozás stb. videóvágás média szerkesztés marketing fordítás. A szabadúszó oldalak használhatatlanok, külföldön csak munkásszállón van munka itthonról meg ne is beszéljünk. Neten se lehet pénz keresni meg rendes munkából sem lehet megélni. Iskolám 8 általános. Külföldön is csak többműszakos nehéz fizikai munkák vannak. Tényleg ha valakinek nincs végzettsége annak hiába van szaktudása mehet csövezni mert a neten is látják hogy semmi sulit sem végzett így tuti hülye a programozáshoz és a többihez? Az euwork is 2 ágyas szobákban kínál szállást ami kb. embertelen körülmények nyugaton. Nagyon szomorú vagyok. :'(. Adjatok tippet mert tényleg elmegyek északnyugatra csövezni. :( 20/F.2016. aug. 3. 19:08
21/36 anonim válasza:
Minden idióta le tudja rakni az érettségit, azt neked mégsem sikerült.
22/36 A kérdező kommentje:
MONDTAM ÉN ILYET? MIÉRT NE SIKERÜLT VOLNA. CSAK BAROMIRA FÖLÖSLEGESNEK TARTOM. kár hogy nincs olyan opció hogy válaszadókat letiltani és akkor elrejtené a válaszaitokat.
2016. aug. 3. 22:56
23/36 anonim válasza:
Az van, hogy házhoz jöttél a lófa52ért.
24/36 anonim válasza:
Az van, hogy egy olyan emberrel a munkahelyek 99 %-a nem áll szóba akinek érettségije sincs. Informatikusbol pedig hiany van, személyesen látom ezt a cégnél ahol dolgozom. Hónapok óta nem találnak egy jól képzett és ügyes programozót. De veled szóba se állnának az biztos akinek nincs még egy alap érettségije se.
25/36 anonim válasza:
"egy idióta is le tudná tenni az érettségit ha érdemesnek vélné." > aha, aztán mégsem sikerült...
"Miért ne sikerült volna, csak baromira fölöslegesnek tartom." > saját bőrödön tapasztalod, hogy nem felesleges, hiszen sehová sem kellesz így.
Tipikusan azok hangoztatják ezeket a mondatokat, akik nem tudták megcsinálni.
Nem kel az éreccségi, hagyál mán ezel! Aztán meg sírnak, hogy miért nem találnak egy rendes munkát, ami nem 80 ezret fizet 3 műszakban.
26/36 A kérdező kommentje:
de miért olyan fontos? szaktudást ad? okosabb leszel tőle ha lerakod? akkor inlább IQ tesztet kérnének.
2016. aug. 4. 12:12
27/36 anonim válasza:
Azért fontos, mert nélküle egy csomó munkahelyről elküldenek. Te mondtad. :)
28/36 A kérdező kommentje:
Úgy értem miért fontos a sikeres interjúhoz? a munkáltatónak mi profitja származik belőle ha fölvesz 1 érettségist aki szakma nélküli mint egy 8 áltost aki szakma nélküli? szerintem elég értelmetlen. :( Másrészt unfair.
2016. aug. 4. 13:05
29/36 anonim válasza:
Gondolom azt, hogy annyira könnyű letenni egy érettségit, hogy akinek még ez sem ment, azzal biztosan valami nagy baj van, és így őket ki tudja szűrni.
30/36 anonim válasza:
Az a haszna belőle, hogy szűr. Szűri a lusta idiótákat.
Ahogy a felsőfokú végzettségűek 90℅-a kb semmit nem használ a tanultakbol, de önmagában a tény, hogy elvégezte az adott képzést egy képet fest szorgalomrol, értelmerol, stb..
Na ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!