Mi a FRANCÉRT nincs munka? Miért a szimpatikus embert választják a kvalifikált helyett? Miért ér ló. T a neten szerzett szaktudás? Miért vannak nyugaton is embertelen körülmények?
"Azért az érettségi már alap. Mihez értesz?"
Az érettségi miért fontos? Semmilyen szaktudást sem biztosít, ergó fölösleges. Értek ahhoz amit leírtam.
Oké, értessz a C++ -hoz. Ez önmagában nagyon kevés.
Tudsz dolgozni pl Unix környezetben?
Értessz az adatbázisokhoz (pl. SQL, Oracle)?
Legalább középfokú az angoltudásod?
Stb..
20 évesen még elég fiatal vagy, nem késő érettségit és diplomát szerezned, ha ennyire érdekel a programozás.
Én egy hülye hegesztő vagyok de hetente válthatnék munkahelyt itt magyarosságon.
Ja és belebetegedek ha nettó 300k alatt keresek egy hónapba. (igaz van benne túlóra is de akkor is aki nettó 300K keres azt már nem tolják le a verebek)
Na, akkor nézzük csak:
1. Képzetlen, 8 osztàlyt végeztél.
2. Èrdemleges, piackèpes szaktudàsod nincs.
3. Panaszkodsz.
Mire fel van ekkora arcod? A semmire? Munkaerőhiàny van, de nem a senkiknek.
"habzik a média hogy mekkora munkaerőhiány van informatikusokból. fenét."
Na ja. Csak olyan "informatikus" a kutyának sem kell, aki egy nyelvet tud (saját állítása szerint, papírja nincs róla), de semmi máshoz nem ért, még egy rongyos SQL-hez sem és még angolul sem beszél. Az IT-ban az angol olyan alap, mint a kőművesnél, hogy van 2 keze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!