Hogy folytassam tovább, ha japánban szeretnék tanulni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, most leszek nyolcadikos. Angol tanár szeretnék lenni, japánban.
Először gimnázium után japánban tanulni.
Először is olyan gimnáziumot választottam, ahol le tudom majd tenni a felső fokú angol nyelvvizsgát. Közben tanulom a japán nyelvet, már eléggé haladok. Viszont utána nem tudom, hová kéne mennem. Mármint milyen szakra? Ha japán szakra megyek akkor elvileg japánológus leszek, ami egyértelműen ütközik az elképzelésemmel, viszont kaphatok másként ösztöndíjat? Tudom, hogy tényleg nagyon korai ilyeneken gondolkodnom, mert még változhat is akár az elképzelésem, amit én kétlek, de akkor is. Szóval ez most csak ilyen kíváncsiság:D
2016. júl. 28. 21:24
21/21 A kérdező kommentje:
Időnként visszatérek ehhez a kérdéshez nosztalgiázni!
Azóta már Japánban lakok :)
2023. aug. 17. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!