Nem tudok dönteni melyik munkát válasszam a kettő közül?
Figyelt kérdés
Lenne egy szobalányos munka heti fizetés van és egy hónapban 112 ezret keresnék de mivel szeptembertől elkell az albérletből mennem nem tudom,hogy ebből mennyire tudnék megélni úgy,hogy a szüleimet is kéne segiteni egy kis pénzzel... Van még egy munka lehetőség vendéglátos munka de nincs tapasztalatom és betanitanak de havi fizetés van és kezdőként nettó130at kapnék plusz a borravalo...Viszont hat napot kell egy huzamban dolgozni és tiz orat és egy pihenő napom van...A szobalányos munkánál 8órát kell dolgoznom de mindig változó,hogy az a heti öt nap mely napokra esik.... Viszont vendéglátos munkák érdekelnek mert ott jobban lehet keresni és van ahol napi vagy heti fizu van nagyon sok ilyen állásra jelentkeztem ahol hangsúlyozták betanitanak de még se vettek fel és próba munkára se hivtak be...Viszont ez a vendéglátos munka tapasztalat szerzésnek jó lenne mert van ahol azt irják a tapasztalat elöny..De az étteremröl ahonnan várják a visszajelzésem nem halottam jókat...Viszont ez a kettő közül választanom kell mert szorit az idő...De nem tudom melyiket...2016. júl. 28. 14:54
11/11 anonim válasza:
Vendéglátós....a másikkal gyakorlatilag takarítónő lennél, és valljuk be hosszabb távon csak jobb, ha valamibe betanulsz, minthogy söprögetsz meg portalanítasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!