Nem tudok dönteni :/ Melyiket válasszam?
Felvettek egy címkézős munkára, de le kéne menni Biatorbágyra, a Kosztolányitól céges busszal.
Én Fótról járok be, onnan Rákospalota -> és még onnan a Kosztolányi, tehát nem kicsi út, de a munka elvileg nem nehéz, és hosszútávú (és már aláírtam a szerződést).
De tegnap hívtak, hogy várnak a fóti Corába pénztárosnak, holnap lesz a betanítás, ma menjek be szerződést kötni-
Ez nagyon közel lenne, de elég nehéz munka, ráadásul fent áll a lehetősége hogy egy hónapnál nem bírom tovább...
Szerintetek melyiket válasszam? Egyelőre mindkét lehetőséget nyitva hagytam, de nem szeretném mások elől elvenni a munkát ezzel... :/
Nehéz a pénztáros munka???? Miért ne bírnád 1 hónapnál tovább????
Én biztosan a közelebbit választanám.
Jajj, azt nem mondtam, hogy diákmunka :)
Gyakran járok a Corába, és csak azt lehet látni hogy szerencsétlen pénztárosok még vécére se tudnak kimenni, nemhogy enni.
Én meg kifejezetten az a fajta vagyok, aki rosszul lesz ha huzamosabb ideig nem eszik :/
Plusz mondták is a telefonban, hogy nagyon nehéz kezelni a pénztárgépet, félek hogy nemtudok valamit, aztán áll egy félórát a sor mire kijön valaki leugatni :D
Hát, akkor maradok címkéző, köszönöm :)
Csak egy kis megerősítés kellett, mert mindenki azt sulykolja hogy menjek oda ott jobb lesz, de én nem érzem magam olyan született pénztárosnak... ráadásul Judit néni is leharapná a fejem a suliban ha megint bemennék iskolalátogatásit kérni :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!