Melyiket válasszam? Nem tudok a sok jóból dönteni.
Ha okostelefon kell, akkor én a Nokiát elfelejteném. A hardverrel még nincs is probléma, no de a szoftver....
De ha elég csak a jó kamera, akkor mehet az N8. De én tuti nem vennék Symbianos telefont. Ráadásul a Nokia sok esetben ott kullog a többi mögött. A processzorok mindig kicsit lassabbak, kevesebb memória. Bár a kamera az tényleg jó.
Én tuti, hogy a jövőre gondolván 2 magosban gondolkodnék. Vagy HTC Sensation vagy Samsung Galaxy S2. (Az LG-t nem tenném bele) Ebből a választás már tényleg ízlés kérdése. Bár itt van egy kétmagosokat összehasonlító cikk:
Hát bakker hogy egyesek 100000-200000-at kapnak költőpénznek ,én örülök a havi 2000-is.
Am valami nagyon drága HTC-t Galaxy II-t ,Arc-t, Optimus 3D-t, LCD tv-t,tabletet,új pc-t/konzolt akármit ami drága ha már van rá pénzem (de sajnos nincs :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!