Ha elvégzem a BGE-n a pénzügy és számvitel alapképzést akkor lesz esélyem, hogy felvegyenek az Audihoz, mint pénzügyest?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor milyen fizetésre lehet számítani, illetve milyenek a munkakörülmények? ELőre is köszönöm.2016. júl. 21. 15:52
22/25 anonim válasza:
Pesten jobb cègek vannak, mint az Audi 100x.....
De te tudod mit akarsz.
De ez amùgy se ìgy megy.
Elkezded a fősulit lesz vagy 400 csoporttársad plusz felsőbb èvesek, az Audi meg meghirdet 1 gyakornoki pozìciòt vagy a pènzügyre lehet egyet se...Akkot számold ki mennyi az esèlyed bejutni. Kb 0 ès 1 % közt. Ezèrt nem èri meg oda járni iskolába.....Ha BGF-et vègzel is mehetsz mèg oda dolgozni a jövőben. Nem tudom mi vonz annyira az Audi-ban de Pesten a munkahelyemen vannak most pènzügyes gyakornokok 2 csaj, bár ők már vègeztek csak először 6 hònapig gyakornokok, ha beválnak meg felveszik őket de ìgy is kapnak kèzbe nettò 230 körül ami szerintem jò kezdès.
23/25 A kérdező kommentje:
Hát igen kezdőként nettó 230 az tényleg kiemelkedő, de gondolom csak így vidéki fejjel. És ez milyen cég vagy mivel foglalkoztok? Nem a nevét akarom tudni, csak érdekel. Ha nem szeretnél nem muszáj rá válaszolni :D
2016. júl. 22. 09:35
25/25 anonim válasza:
Megértem ha a szülővárosodban akarsz maradni, de szerintem jobban megéri a BGE és onnan simán mehetsz az egyik big fourhoz. Ok az audi menő autógyártó, de egy big four a számviteles cégek ferrarija. Fizetésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!